Norwich Terrier
Sammenlikne med:   

Norwich Terrier


Størrelse:
Aktivitet:
Pelsstell:
Passer for:
Allergi:

 
Norwich Terrier:
FCI:
Anerkjent av FCI
FCI nummer: 072
Gruppe 3: Terriere
Seksjon 3: Små terriere
STØRRELSE: Liten
VEKT: Hann: 4,5-5,5 kg
Tispe: 4,5-5,5 kg
HØYDE: Hann: 25-25 cm
Tispe: 25-26 cm
FARGE(R): Mange varianter
PELSLENGDE: Korthåret
PELS: Hard, ru, rett
PELSSTELL: Lite
ALLERGI: Ja
AKTIVITET: Endel
 

Treff i DogLex

Norwich Terrier
 

Norwich terrier er en av de minste terrierne vi har. Den ble tidligere brukt som rottefanger, da den er meget rask og sterk for sin størrelse.

 

Norwich terrier er en aktiv, modig, kjærlig og balansert hund. Den er lett å trene, men trenger en konsekvent og bestemt leder. De har stort behov for stimulanse for å få ut energi, ellers kan de utvikle seg til noen små røvere som graver og gjør ugang.
De er glad i mennesker og er flinke med barn. På grunn av sine instinkter elsker de at du kaster ball eller pinner som de kan jage.
De går godt overens med katter og andre hunder, men bør ikke være der det er små kjæledyr som marsvin, mus eller rotter.
Norwich terrieren er meget lik Norfolk terrieren, bortsett fra ørene som er stående hos norwich og liggende hos norfolk.

 

Kommentarer:

Vi setter stor pris på kommentarer og bidrag for å bedre informasjonen om hunderasene. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Dersom du har meldinger til oss, kan du bruke dette skjemaet. Takk for at du bidrar til felles hundeglede og hjelper oss til å bli bedre!