Silky Terrier
Sammenlikne med:   

Silky Terrier


Størrelse:
Aktivitet:
Pelsstell:
Passer for:
Allergi:

 
Silky Terrier:
FCI:
Anerkjent av FCI
FCI nummer: 236
Gruppe 3: Terriere
Seksjon 4: Toy terriere
STØRRELSE: liten
VEKT: Hann: 3,5-4,5 kg
Tispe: i proposjon til høyde
HØYDE: Hann: 23-26 cm
Tispe: litt mindre
FARGE(R): blå og mahogni,grå blåog mahogni
PELSLENGDE: lang
PELS: silkeaktig 12-15 cm lang
PELSSTELL: noe ca 2 ganger pr uke
AKTIVITET: aktiv
 

Treff i DogLex

Silky Terrier
Terriere
[...terriere er en gruppe hunder viss morfologi og anatomi har en rekke fellestrekk, men der størrelsen varierer mye. de fleste rasene er populære og kjær...]
 

Silky terrieren er en liten, langhåret hund med et typisk terriertemperament. Den er skapt kun som selskapshund, men jaktinstinktene fra forfedrene er ikke utslettet.

Silky terrieren er en ivrig rottejeger om den får sjansen. For øvrig er den en aktiv, våken og morsom familiehund. Den tilhører ikke de mest alminnelige blant terrierrasene.
Silky terrier er en kompakt hund, forholdsvis lavstilt med middels lang kropp og av edel bygning, men med tilstrekkelig substans for å kunne klare å jage og drepe smågnagere. Den skal være utrustet med visse av terrierrasens særtrekk, som skarpsindig våkenhet, aktivitet og sunnhet. Den delte silkeaktige pelsen skal gi et velbørstet inntrykk.

Kommentarer:

Vi setter stor pris på kommentarer og bidrag for å bedre informasjonen om hunderasene. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Dersom du har meldinger til oss, kan du bruke dette skjemaet. Takk for at du bidrar til felles hundeglede og hjelper oss til å bli bedre!