Tysk Jaktterrier
Sammenlikne med:   

Tysk Jaktterrier


Størrelse:
Aktivitet:
Pelsstell:
Passer for:
Allergi:

 
Tysk Jaktterrier:
FCI:
Anerkjent av FCI
FCI nummer: 103
Gruppe 3: Terriere
Seksjon 1: Store og mellomstore terriere
STØRRELSE: Liten
VEKT: Hann: 9-10 kg
Tispe: 7,5-8,5 kg
HØYDE: Hann: 33-40 cm
Tispe: 33-40 cm
FARGE(R): Sort,mørkebrun,sortgrå
PELSLENGDE: korthåret
PELS: Glatt
PELSSTELL: Lite
ALLERGI: Ja
AKTIVITET: Mye
 

Treff i DogLex

Tysk Jaktterrier
Terriere
[...terriere er en gruppe hunder viss morfologi og anatomi har en rekke fellestrekk, men der størrelsen varierer mye. de fleste rasene er populære og kjær...]
 

Energisk jeger fra Tyskland med sterkt medfødt jaktinstinkt.
Om du er ut etter en hund som primert skal brukes til jakt er dette et godt alternativ.Passer meget godt til rådyrjakt men kan med til fordel brukes til annen jakt også.

Tysk jaktterrier er en tysk hunderase av typen terrier. Det er en liten, kompakt og velproporsjonert jakthund. Den er modig, tøff, arbeidsvillig, utholdende, vital, temperamentsfull, lojal, omgjengelig og lærevillig. Den skal være verken sky eller aggressiv. Den kan brukes som hihund, sporhund, drivende hund og til og med som apportør på land og i vann. Rasen er en typisk jaktspesialist med tøft temperament og stor skarphet. Den har et stort aktivitetsbehov.

Kommentarer:

Vi setter stor pris på kommentarer og bidrag for å bedre informasjonen om hunderasene. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Dersom du har meldinger til oss, kan du bruke dette skjemaet. Takk for at du bidrar til felles hundeglede og hjelper oss til å bli bedre!