Beagle Harrier
Sammenlikne med:   

Beagle Harrier


Størrelse:
Aktivitet:
Pelsstell:
Passer for:
Allergi:

 
Beagle Harrier:
FCI:
Anerkjent av FCI
FCI nummer: 290
Gruppe 6: Drivende- og sporhunder
Seksjon 1: Drivende løshunder (støvere)
ANDRE NAVN: Beagle-harrier
 
STØRRELSE: Middels
VEKT: Hann: 19-21kg
Tispe: 18-20kg
HØYDE: Hann: 45-50cm
Tispe: 43-48cm
FARGE(R): Trefarget: beige, svart, brun/hvit
PELSLENGDE: Kort
PELS: tykk, jevnt
PELSSTELL: Endel
ALLERGI: Ja
AKTIVITET: Endel
 

Treff i DogLex

Beagle Harrier
Støvere
[...støvere (av tysk stöbern, som betyr å jage opp eller fyke etter), er en gruppe med drivende jakthunder som jager vilt gjennom sporing og skjelling (så...]
 

Beagle-Harrier er en støverrase som er en forbindelse mellom en beagle og harrier. Den er først og fremst en sporhund og stammer fra Frankrike.

Beagle-harrier ser ut til å være enten en større beagle eller en mindre harrier. Det er en hund av medium størrelse, mellom 45 og 50 centimeter høy, og den veier mellom 19 og 21 kg. Pelsen er vanligvis trefarget med farger som beige, svart, brun eller hvit. Den finnes også som grå på grunn av at harrier kan være grå. Beagle Harriere har en kraftig kropp og pelsen er jevn og tykk.

Hunden er generelt god med barn og andre kjæledyr. Den er lojal, bestemt og er rolig og avslappet hjemme, noe som gjør den til en god familiehund. Den er en jakthund, så den trenger mye trening og rom.

Beagle-harrier er generelt svært sunn og har en levetid på 12 til 13 år (Vanlig levealder). Hoftedysplasi kan skape problem

Kommentarer:

Vi setter stor pris på kommentarer og bidrag for å bedre informasjonen om hunderasene. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Dersom du har meldinger til oss, kan du bruke dette skjemaet. Takk for at du bidrar til felles hundeglede og hjelper oss til å bli bedre!