Grand Bleu De Gascogne
Sammenlikne med:   

Grand Bleu De Gascogne


Størrelse:
Aktivitet:
Pelsstell:
Passer for:
Allergi:

 
Grand Bleu De Gascogne:
FCI:
Anerkjent av FCI
FCI nummer: 022
Gruppe 6: Drivende- og sporhunder
Seksjon 1: Drivende løshunder (støvere)
STØRRELSE: Stor
VEKT: Hann: -
Tispe: -
HØYDE: Hann: 65-72cm
Tispe: -
FARGE(R): Hvit spettet med sort
PELSLENGDE: Kort
ALLERGI: Ja
AKTIVITET: Mye
 

Treff i DogLex

Grand Bleu De Gascogne
Støvere
[...støvere (av tysk stöbern, som betyr å jage opp eller fyke etter), er en gruppe med drivende jakthunder som jager vilt gjennom sporing og skjelling (så...]
 

Er en hunderase av scenthound typen og har sin opprinnelse i Frankrike. Dagens rase er etterkommer av en svært gammel jakthundtype, og den er også opphav til mange andre hunderaser. Dette er en jakthund som jager i flokk så den egner seg ikke som ren selskapshund.
 

The Grand Bleu de Gascogne er en imponerende stor hund, en typisk jakthund som jakter i flokk. Den har en slank og muskuløs kropp, lange ben, lett hvelvet hode, lang drop ører, og med hengende lepper. Fargen på pelsen er hvit spettet med sort, noe som gir en skifer blå helhetsinntrykket. Det er svarte flekker på hver side av hodet, med et hvitt område på toppen av hodet som har i seg en liten svart oval. Den har tan"øyebryn" merker over hvert øye.

Kommentarer:

Vi setter stor pris på kommentarer og bidrag for å bedre informasjonen om hunderasene. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Dersom du har meldinger til oss, kan du bruke dette skjemaet. Takk for at du bidrar til felles hundeglede og hjelper oss til å bli bedre!