Australsk Bandog
Sammenlikne med:   

Australsk Bandog


Størrelse:
Aktivitet:
Pelsstell:
Passer for:
Allergi:

 
Australsk Bandog:
FCI: Ikke anerkjent av FCI
Hvordan kan en hund stå her som ikke er anerkjent av FCI
ANDRE NAVN: Australian Bandog, Bandogge
 
STØRRELSE: Gigant
VEKT: Hann: 40 kg -oppover
Tispe: 35 kg -oppover
HØYDE: Hann: ca.66 cm
Tispe: ca.66 cm
FARGE(R): Sort, blå, fawn, rød og brindle.Kan ha små hvite tegninger på brystet
PELSLENGDE: Kort
PELS: Myk og flat
PELSSTELL: Lite
ALLERGI: Ja
AKTIVITET: Endel
 

Treff i DogLex

Australsk Bandog
 

Bandog ikke en ren avlet rase, det er ofte brukt en krysning mellom Bull raser og Mastiffs men også andre raser for å få frem en flott brukshund.

En moderne Bandog er bare så god som sin avl. Det er mange forskjellige oppdrettere med forskjellige mål, ved hjelp av ulike fundament raser, så hvis du er ute etter en av disse hundene, så er det viktig å finne noen som avler den type hund du er ute etter, så sjekk oppdretterne nøye.

Den er en atletisk og kraftig hund,som er i stand til å finne og fange griser, den er lydige og trofast, laidback og problem fri å ha i hus.Flink med barn, og stort sett stabile i alle situasjoner, men er beskyttende ovenfor sitt hjem og familie når det kommer til stykket. Så trening og sosialisering fra de er små er viktig.Hvis du kan/skal bare ha en hund, og du er ute etter en hund som vil være beskyttende overfor familien din, og som du kan ta med på jakt i helgene kan da en Bandog være noe for deg.

Kommentarer:

Vi setter stor pris på kommentarer og bidrag for å bedre informasjonen om hunderasene. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Dersom du har meldinger til oss, kan du bruke dette skjemaet. Takk for at du bidrar til felles hundeglede og hjelper oss til å bli bedre!