Lottatore Brindisino
Sammenlikne med:   

Lottatore Brindisino


Størrelse:
Aktivitet:
Pelsstell:
Passer for:
Allergi:

 
Lottatore Brindisino:
FCI: Ikke anerkjent av FCI
Hvordan kan en hund stå her som ikke er anerkjent av FCI
ANDRE NAVN: Brindisi Wrestler Dog, Cane Lottatore Brindisino, Brindisino Dog Fighter
 
STØRRELSE: Middels
VEKT: Hann: 18-31 kg
Tispe: 18-31 kg
HØYDE: Hann: 55-71 cm
Tispe: 55-71 cm
FARGE(R): Mange varianter
PELSLENGDE: Kort
PELS: Tett
PELSSTELL: Lite
ALLERGI: Ja
AKTIVITET: Mye
 

Treff i DogLex

Lottatore Brindisino
 

Det sies at denne kamphunden ble utviklet ved at man krysset Rottweiler, Cane Corsos og Pit Bulls i byen Brindisi, som ligger i Italia.

Disse hundene er kjent for å være svært lojale mot sin herre og sin familie. Denne kvaliteten gjør dem til svært gode vakthunder.De kan ha en tendens til å bli litt for brutale og også svært aggressive, noe som gjør at de ikke egner seg til å være rundt små barn. Disse hundene trenger en meget erfaren eier som kan oppdra de rett fra et tidlig stadie. De er reserverte mot fremmede. De er kjent for å være snille mot andre dyr som er mindre enn de selv. Den korte pelsen kan tørkes med en fuktig klut for å holde den ren, eller hunden kan bade med behov.

Kommentarer:

Vi setter stor pris på kommentarer og bidrag for å bedre informasjonen om hunderasene. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Dersom du har meldinger til oss, kan du bruke dette skjemaet. Takk for at du bidrar til felles hundeglede og hjelper oss til å bli bedre!