Grosser Münsterländer

Grosser Münsterländer

 Det finnes flere beskrivelser og opplevelser om Grosser Münsterländer.
Klikk her for å lese de eller skrive om din egen opplevelse med hunden.

Har sin opprinnelse fra Münster-regionen i Tyskland.

The Great Münsterländer anses som lydig, rolig, intelligent, vennlig og livlig. Denne hunden vil være opptatt, så den trenger lange turer. Den er meget allsidig når det gjelder jakt. Deres lange og tykke pels beskytter dem mot kulde og gir dem mulighet til å søke grundig tett dekke.

Historikk for Grosser Münsterländer

Den Store Münsterländer er en av flere kontinentale raser av allsidige jakthunder. Selv om rasen er en av de siste av de tyske raser for å få offisielle representasjon av en egen rase klubb, var det Large Münsterländer anerkjent som en farge variant av den tyske Langhåret Peker før den tid. Rasen første fikk offisiell anerkjennelse i Münsterland i nordvestlige Tyskland på begynnelsen av 1900-tallet. Imidlertid kan forløperen til den moderne Large Münsterländer bli anerkjent i kunstnerens representasjoner av jaktscener så langt tilbake som middelalderen.

Mer om Grosser Münsterländer:

Rasestandard FCI / NKK

 NKK Rasestandard
Gruppe:
 Stående fuglehunder  (Gruppe 7)
Seksjon:
 Fårehunder

Annerkjent av NKK:
FCI/NKK nummer: 118

Størrelse:

Stor

Vekt (kg):

Hann: 20-40kg
Tispe: 20-40kg

Farge(r):

Hvit med sorte flekker eller svart roan

Pelslengde:

Lang

Pels:

Rett og tett

Allergi:

Ja

Aktivitet:

Endel

Fra DogLex

Spaniel
...spaniel tilhører en undergruppe med hunder som blir avlet som apporterende fuglehunder, men som opprinnelig var såkalte k...
Staende-fuglehunder
...stående fuglehunder, som også kalles pointere, vorstehhunder og i noen grad bracker, er en gruppe hunder som typisk (inst...

Bilder av Grosser Münsterländer

Ønsker du å dele dine bilder her så klikk her.

Bildene er lagt inn med tillatelse fra eiere. Mener du et bilde ligger her mot lov om opphavsrett ber vi deg kontakte oss snarest med informasjon om hvilke bilde det gjelder. Vi trenger bildenummeret. Dette finner du i teksten når du klikker på bildet. (F.eks. Bilde av Grosser Münsterländer, nr 4384.)
Siden bildene ligger her med tillatelse, kan ikke bildene gjenbrukes andre steder. Det er derfor kopirettigheter på bildene.

Hver hund har sine særegenheter og personlighet. Om du har kjennskap til Grosser Münsterländer kan du derfor ha noen andre erfaringer enn det som kommer frem her. Vi forsøker å beskrive de egenskapene hunden har basert på innspillene vi har fått, og kan kun bli bedre med dine tilbakemeldinger.
Finner du noe som bør endres, så ta kontakt med oss med riktig informasjon og vi skal forsøke å forbedre beskrivelsen.