Kinesisk Chongqing hund

Kinesisk Chongqing hund

 Det finnes flere beskrivelser og opplevelser om Kinesisk Chongqing hund.
Klikk her for å lese de eller skrive om din egen opplevelse med hunden.

Kinesisk Chongqing Hund er en uredd, kraftig og muskuløs hund. De er naturlige vakthunder.

Denne rasen trenger minst 30 minutter med hard fysisk trening om dagen, gjerne jogging.Dette er en edel, våken, intelligent, og verdig. De er flinke med barn men kan være reservert mot fremmende mennesker og hunder. Det kreves en dominerende eier som er rolig, bestemt og selvsikker for å sosialisere og trene denne rasen.

Historikk for Kinesisk Chongqing hund

Den kinesiske Chongqing hunden er en gammel og unik rase, antatt å ha eksistert siden Han-dynastiet i Kina. Opprinnelsen til denne rasen er Chongqing, som ligger i den sørvestlige delen av Kina. Disse hundene brukes til jakt, beskyttelse av hjemmet, brukshunder og familiehunder. Dette er en sjelden rase, også i Kina.

Mer om Kinesisk Chongqing hund:

Størrelse:

Middels

Vekt (kg):

Hann: 20-25 kg.
Tispe: 15-20 kg

Høyde (cm):

Hann: 40-50 cm
Tispe: 35-40 cm

Farge(r):

Mange varianter

Pelslengde:

Kort

Pelsstell:

Lite

Allergi:

Ja

Aktivitet:

Mye

Bilder av Kinesisk Chongqing hund

Ønsker du å dele dine bilder her så klikk her.

Bildene er lagt inn med tillatelse fra eiere. Mener du et bilde ligger her mot lov om opphavsrett ber vi deg kontakte oss snarest med informasjon om hvilke bilde det gjelder. Vi trenger bildenummeret. Dette finner du i teksten når du klikker på bildet. (F.eks. Bilde av Kinesisk Chongqing hund, nr 4384.)
Siden bildene ligger her med tillatelse, kan ikke bildene gjenbrukes andre steder. Det er derfor kopirettigheter på bildene.

Hver hund har sine særegenheter og personlighet. Om du har kjennskap til Kinesisk Chongqing hund kan du derfor ha noen andre erfaringer enn det som kommer frem her. Vi forsøker å beskrive de egenskapene hunden har basert på innspillene vi har fått, og kan kun bli bedre med dine tilbakemeldinger.
Finner du noe som bør endres, så ta kontakt med oss med riktig informasjon og vi skal forsøke å forbedre beskrivelsen.