Miniature Fox Terrier

Miniature Fox Terrier

Miniature Fox Terrier er kjent for sin hurtighet og smidighet. De er avlet hovedsakelig frem for jakt på rotter, mus og kaniner.

Miniatyr Fox terriere kommer generelt godt overens med andre dyr, men som de fleste terriere, kan de ikke skille mellom små kjæledyr f.eks krypdyr, rotter og skadedyr, så de bør ikke være alene med denne type dyr. De er lojale, nysgjerrig, uredde, aktive og tilpasningsdyktig. Glad i barn er de også, hvis barna behandler dem som en hund og ikke leketøy. De trenger stimulanse og turer hver dag ellers kan de bli rastløse og begynne med høylytt bjeffing.

Historikk for Miniature Fox Terrier

Mini Foxies, som de ofte kalles, har blitt avlet i Australia (under flere ulike navn) siden 1800-tallet. Disse små terrierene er etterkommere av fox terriererne fra England som ble brakt over til Australia av utvandrere. Rasen har utviklet de samme linjene som den amerikanske Toy Fox Terrieren.

Mer om Miniature Fox Terrier:

Størrelse:

Toy

Vekt (kg):

Hann: 3.5 - 5.5kg
Tispe: 3.5 - 5.5kg

Høyde (cm):

Hann: 24 - 30.5cm
Tispe: 24 - 30.5cm

Farge(r):

Svart og hvit, brun og hvit, og tri-color

Pelslengde:

Kort

Pelsstell:

Lite

Allergi:

Ja

Aktivitet:

Endel

Bilder av Miniature Fox Terrier

Ønsker du å dele dine bilder her så klikk her.

Bilde av Miniature Fox Terrier, nr 7532. Bilde av Miniature Fox Terrier, nr 7523. Bilde av Miniature Fox Terrier, nr 7524. Bilde av Miniature Fox Terrier, nr 7528. Bilde av Miniature Fox Terrier, nr 7533. Bilde av Miniature Fox Terrier, nr 7531. Bilde av Miniature Fox Terrier, nr 7525. Bilde av Miniature Fox Terrier, nr 7527. Bilde av Miniature Fox Terrier, nr 7522. Bilde av Miniature Fox Terrier, nr 7530. Bilde av Miniature Fox Terrier, nr 7529.

Bildene er lagt inn med tillatelse fra eiere. Mener du et bilde ligger her mot lov om opphavsrett ber vi deg kontakte oss snarest med informasjon om hvilke bilde det gjelder. Vi trenger bildenummeret. Dette finner du i teksten når du klikker på bildet. (F.eks. Bilde av Miniature Fox Terrier, nr 4384.)
Siden bildene ligger her med tillatelse, kan ikke bildene gjenbrukes andre steder. Det er derfor kopirettigheter på bildene.

Hver hund har sine særegenheter og personlighet. Om du har kjennskap til Miniature Fox Terrier kan du derfor ha noen andre erfaringer enn det som kommer frem her. Vi forsøker å beskrive de egenskapene hunden har basert på innspillene vi har fått, og kan kun bli bedre med dine tilbakemeldinger.
Finner du noe som bør endres, så ta kontakt med oss med riktig informasjon og vi skal forsøke å forbedre beskrivelsen.