Olde Boston Bulldogge

Olde Boston Bulldogge

 Det finnes flere beskrivelser og opplevelser om Olde Boston Bulldogge.
Klikk her for å lese de eller skrive om din egen opplevelse med hunden.

Olde Bosten Bulldog kommer fra Boston i Massachusetts. Boston terrier rasen er blitt utviklet fra denne rasen. Selv om de har samme opprinnelse er de to forskjellige raser.

Olde Boston Bulldogge er veldig hengiven hund, den er lett å trene og elsker familien sin men den trenger stødig lederskap så den får en forståelse av hva som forventes av ham.Den må tas med på turer hver dag og den elsker å leke med barn. Den kan godt bo i leilghet da den er stille og rolig innendørs. Det er lite pelsstell på denne rasen men man må tørke ansiktet med en fuktig klut hver dag og rengjøre øynene nøye.

Historikk for Olde Boston Bulldogge

Denne rasen ble brukt som kamphund på 1800-tallet og har sin opprinnelse i distriktet rundt Boston i USA.

Mer om Olde Boston Bulldogge:

Størrelse:

Middels

Vekt (kg):

Hann: 11.5-20.5 kg
Tispe: 11.5-20.5 kg

Farge(r):

Mange varianter

Pelslengde:

Kort

Pels:

Glatt

Pelsstell:

Lite

Allergi:

Ja

Aktivitet:

Lite

Bilder av Olde Boston Bulldogge

Ønsker du å dele dine bilder her så klikk her.

Bildene er lagt inn med tillatelse fra eiere. Mener du et bilde ligger her mot lov om opphavsrett ber vi deg kontakte oss snarest med informasjon om hvilke bilde det gjelder. Vi trenger bildenummeret. Dette finner du i teksten når du klikker på bildet. (F.eks. Bilde av Olde Boston Bulldogge, nr 4384.)
Siden bildene ligger her med tillatelse, kan ikke bildene gjenbrukes andre steder. Det er derfor kopirettigheter på bildene.

Hver hund har sine særegenheter og personlighet. Om du har kjennskap til Olde Boston Bulldogge kan du derfor ha noen andre erfaringer enn det som kommer frem her. Vi forsøker å beskrive de egenskapene hunden har basert på innspillene vi har fått, og kan kun bli bedre med dine tilbakemeldinger.
Finner du noe som bør endres, så ta kontakt med oss med riktig informasjon og vi skal forsøke å forbedre beskrivelsen.