Beskrivelser og opplevelser med Porcelaine

Beskrivelse av Porcelaine

Porcelaine er en fransk hunderase som er kjent for sin eleganse og aristokratiske utseende. Rasen er mellomstor, muskuløs og har en langstrakt kropp. Pelsen er kort og glatt med en karakteristisk hvitaktig farge som minner om porselen, derav navnet Porcelaine.

Disse hundene har et godt lynne og er kjærlige og lojale mot sin familie. De er også energiske og trenger daglig mosjon og aktivitet for å holde seg sunne og lykkelige. Porcelaine er jakthunder og har en utmerket luktesans, noe som gjør dem til gode jaktpartnere.

Som med alle raser, er det viktig å gi Porcelaine riktig trening og sosialisering for å sikre at de blir godt tilpasset både familie og samfunn. De er intelligente og kan lære raskt, men kan være sta til tider, så tålmodighet og konsekvent trening er nødvendig.

Porcelaine er en flott hunderase for de som liker aktive livsstiler og ønsker en hund som kan delta i ulike aktiviteter. De er også gode selskapshunder og vil gi mye kjærlighet og glede til sin familie.

Bilder av Porcelaine

Ønsker du å dele dine bilder her så klikk her.

Bilde av Porcelaine, nr 3944. Bilde av Porcelaine, nr 3947. Bilde av Porcelaine, nr 8582. Bilde av Porcelaine, nr 8580. Bilde av Porcelaine, nr 8583. Bilde av Porcelaine, nr 3945. Bilde av Porcelaine, nr 8586. Bilde av Porcelaine, nr 8587. Bilde av Porcelaine, nr 3949. Bilde av Porcelaine, nr 8581. Bilde av Porcelaine, nr 3951. Bilde av Porcelaine, nr 3952. Bilde av Porcelaine, nr 8585. Bilde av Porcelaine, nr 3946. Bilde av Porcelaine, nr 3950. Bilde av Porcelaine, nr 8584. Bilde av Porcelaine, nr 3948.

Bildene er lagt inn med tillatelse fra eiere. Mener du et bilde ligger her mot lov om opphavsrett ber vi deg kontakte oss snarest med informasjon om hvilke bilde det gjelder. Vi trenger bildenummeret. Dette finner du i teksten når du klikker på bildet. (F.eks. Bilde av Porcelaine, nr 4384.)
Siden bildene ligger her med tillatelse, kan ikke bildene gjenbrukes andre steder. Det er derfor kopirettigheter på bildene.

Hver hund har sine særegenheter og personlighet. Om du har kjennskap til Porcelaine kan du derfor ha noen andre erfaringer enn det som kommer frem her. Vi forsøker å beskrive de egenskapene hunden har basert på innspillene vi har fått, og kan kun bli bedre med dine tilbakemeldinger.
Finner du noe som bør endres, så ta kontakt med oss med riktig informasjon og vi skal forsøke å forbedre beskrivelsen.

Les beskrivelser fra andre om rasen:

 Beskrivelse fra Rasehund.noMer informasjon om Porcelaine:

Rasestandard FCI / NKK
Gruppe:
 Drivende- og sporhunder  (Gruppe 6)
Seksjon:
 Fårehunder

Annerkjent av NKK:
FCI/NKK nummer: 030

Størrelse:

Middels

Vekt (kg):

Hann: 20-28kg
Tispe: 20-28kg

Høyde (cm):

Hann: 55-58cm
Tispe: 53-56cm

Farge(r):

Hvit med oransje flekker spesielt på ørene

Pelslengde:

Kort

Pels:

Glatt, fin

Pelsstell:

Lite

Allergi:

Ja

Aktivitet:

Mye

Fra DogLex

Stovere
...støvere (av tysk stöbern, som betyr å jage opp eller fyke etter), er en gruppe med drivende jakthunder som jag...