Beskrivelser og opplevelser med Grosser Münsterländer

Beskrivelse av Grosser Münsterländer

Grosser Münsterländer er en stor, elegant og energisk hunderase som har sin opprinnelse i Tyskland. Denne rasen er kjent for sin allsidighet, da den er en dyktig jakthund, men også en flott familiehund og følgesvenn.

Grosser Münsterländer har en tykk, glatt og blank pels som vanligvis er svart og hvit i farge. Rasen har også lange ører og en lang hale, som er busket og bøyd oppover når hunden er våken og oppmerksom.

Disse hundene er smarte og lærevillige, og de trives best når de får være aktive og delta i forskjellige aktiviteter sammen med eieren sin. De er også veldig lojale og hengivne mot familiemedlemmene sine, og de elsker å være i nærheten av menneskene de er glad i.

Grosser Münsterländer er en utmerket jakthund som kan brukes til å finne og hente opp byttedyr, og de er også dyktige i vannet. De er imidlertid også flinke til å lære seg triks og utføre oppgaver, så de egner seg godt som lydighetshunder og som aktive følgesvenner i ulike fritidsaktiviteter.

I tillegg til å være aktive og ivrige hunder, er Grosser Münsterländer også kjent for å være veldig kjærlige og omsorgsfulle mot familiemedlemmene sine. De trives best når de får være sammen med menneskene sine, og de er flinke til å tilpasse seg ulike situasjoner og omgivelser.

Alt i alt er Grosser Münsterländer en flott hunderase for aktive mennesker som ønsker en lojal og allsidig følgesvenn som kan være med på mange ulike aktiviteter.

Bilder av Grosser-Münsterländer

Ønsker du å dele dine bilder her så klikk her.

Bilde av Grosser-Münsterländer, nr 6251. Bilde av Grosser-Münsterländer, nr 2861. Bilde av Grosser-Münsterländer, nr 6248. Bilde av Grosser-Münsterländer, nr 6243. Bilde av Grosser-Münsterländer, nr 2860. Bilde av Grosser-Münsterländer, nr 6252. Bilde av Grosser-Münsterländer, nr 2868. Bilde av Grosser-Münsterländer, nr 2858. Bilde av Grosser-Münsterländer, nr 6258. Bilde av Grosser-Münsterländer, nr 6256. Bilde av Grosser-Münsterländer, nr 2863. Bilde av Grosser-Münsterländer, nr 6244. Bilde av Grosser-Münsterländer, nr 6247. Bilde av Grosser-Münsterländer, nr 6249. Bilde av Grosser-Münsterländer, nr 6242. Bilde av Grosser-Münsterländer, nr 2866. Bilde av Grosser-Münsterländer, nr 6254. Bilde av Grosser-Münsterländer, nr 6240. Bilde av Grosser-Münsterländer, nr 2865. Bilde av Grosser-Münsterländer, nr 6245. Bilde av Grosser-Münsterländer, nr 2859. Bilde av Grosser-Münsterländer, nr 6246. Bilde av Grosser-Münsterländer, nr 6250. Bilde av Grosser-Münsterländer, nr 2862. Bilde av Grosser-Münsterländer, nr 2867. Bilde av Grosser-Münsterländer, nr 2864. Bilde av Grosser-Münsterländer, nr 6259. Bilde av Grosser-Münsterländer, nr 6253. Bilde av Grosser-Münsterländer, nr 6239. Bilde av Grosser-Münsterländer, nr 6257. Bilde av Grosser-Münsterländer, nr 6260. Bilde av Grosser-Münsterländer, nr 6255. Bilde av Grosser-Münsterländer, nr 6241.

Bildene er lagt inn med tillatelse fra eiere. Mener du et bilde ligger her mot lov om opphavsrett ber vi deg kontakte oss snarest med informasjon om hvilke bilde det gjelder. Vi trenger bildenummeret. Dette finner du i teksten når du klikker på bildet. (F.eks. Bilde av Grosser-Münsterländer, nr 4384.)
Siden bildene ligger her med tillatelse, kan ikke bildene gjenbrukes andre steder. Det er derfor kopirettigheter på bildene.

Hver hund har sine særegenheter og personlighet. Om du har kjennskap til Grosser-Münsterländer kan du derfor ha noen andre erfaringer enn det som kommer frem her. Vi forsøker å beskrive de egenskapene hunden har basert på innspillene vi har fått, og kan kun bli bedre med dine tilbakemeldinger.
Finner du noe som bør endres, så ta kontakt med oss med riktig informasjon og vi skal forsøke å forbedre beskrivelsen.

Les beskrivelser fra andre om rasen:

 Beskrivelse fra Rasehund.noMer informasjon om Grosser-Münsterländer:

Rasestandard FCI / NKK
Gruppe:
 Stående fuglehunder  (Gruppe 7)
Seksjon:
 Fårehunder

Annerkjent av NKK:
FCI/NKK nummer: 118

Størrelse:

Stor

Vekt (kg):

Hann: 20-40kg
Tispe: 20-40kg

Farge(r):

Hvit med sorte flekker eller svart roan

Pelslengde:

Lang

Pels:

Rett og tett

Allergi:

Ja

Aktivitet:

Endel