Beskrivelser og opplevelser med Polsk Owczarek Podhalanski

Beskrivelse av Polsk Owczarek Podhalanski

Polsk Owczarek Podhalanski, eller Podhalaner som den også kalles, er en stor og kraftig hunderase som opprinnelig kommer fra fjellene i det sørlige Polen. Den regnes som en vakthund og beskytter av storfe, sauer og geiter, og er kjent for sin høye intelligens og utholdenhet.

Podhalaneren har en tett og værbestandig pels som kommer i hvit eller hvit med grå eller beige flekker. Den har et stort og kraftig hode med en bred snute og sterke kjever, og ørene henger ned langs siden av hodet.

Som en arbeidshund trenger Podhalaneren mye trening og fysisk aktivitet for å trives. Den er også kjent for å være en god og lojal familiehund, men på grunn av sin beskyttende natur kan den være skeptisk overfor fremmede.

Podhalaneren er en hunderase som krever en erfaren eier med tid og ressurser til å gi den den treningen og oppmerksomheten den trenger for å bli en lykkelig og sunn hund.

Bilder av Polsk-Owczarek-Podhalanski

Ønsker du å dele dine bilder her så klikk her.

Bilde av Polsk-Owczarek-Podhalanski, nr 350. Bilde av Polsk-Owczarek-Podhalanski, nr 8571. Bilde av Polsk-Owczarek-Podhalanski, nr 355. Bilde av Polsk-Owczarek-Podhalanski, nr 356. Bilde av Polsk-Owczarek-Podhalanski, nr 8575. Bilde av Polsk-Owczarek-Podhalanski, nr 353. Bilde av Polsk-Owczarek-Podhalanski, nr 8568. Bilde av Polsk-Owczarek-Podhalanski, nr 362. Bilde av Polsk-Owczarek-Podhalanski, nr 8574. Bilde av Polsk-Owczarek-Podhalanski, nr 354. Bilde av Polsk-Owczarek-Podhalanski, nr 8570. Bilde av Polsk-Owczarek-Podhalanski, nr 352. Bilde av Polsk-Owczarek-Podhalanski, nr 363. Bilde av Polsk-Owczarek-Podhalanski, nr 351. Bilde av Polsk-Owczarek-Podhalanski, nr 357. Bilde av Polsk-Owczarek-Podhalanski, nr 349. Bilde av Polsk-Owczarek-Podhalanski, nr 8569. Bilde av Polsk-Owczarek-Podhalanski, nr 360. Bilde av Polsk-Owczarek-Podhalanski, nr 358. Bilde av Polsk-Owczarek-Podhalanski, nr 359. Bilde av Polsk-Owczarek-Podhalanski, nr 8573. Bilde av Polsk-Owczarek-Podhalanski, nr 8572.

Bildene er lagt inn med tillatelse fra eiere. Mener du et bilde ligger her mot lov om opphavsrett ber vi deg kontakte oss snarest med informasjon om hvilke bilde det gjelder. Vi trenger bildenummeret. Dette finner du i teksten når du klikker på bildet. (F.eks. Bilde av Polsk-Owczarek-Podhalanski, nr 4384.)
Siden bildene ligger her med tillatelse, kan ikke bildene gjenbrukes andre steder. Det er derfor kopirettigheter på bildene.

Hver hund har sine særegenheter og personlighet. Om du har kjennskap til Polsk-Owczarek-Podhalanski kan du derfor ha noen andre erfaringer enn det som kommer frem her. Vi forsøker å beskrive de egenskapene hunden har basert på innspillene vi har fått, og kan kun bli bedre med dine tilbakemeldinger.
Finner du noe som bør endres, så ta kontakt med oss med riktig informasjon og vi skal forsøke å forbedre beskrivelsen.

Les beskrivelser fra andre om rasen:

 Beskrivelse fra Rasehund.noMer informasjon om Polsk-Owczarek-Podhalanski:

Rasestandard FCI / NKK
Gruppe:
 Bruks-, hyrde- og gjeterhunder  (Gruppe 1)
Seksjon:
 Fårehunder

Annerkjent av NKK:
FCI/NKK nummer: 252

Størrelse:

Gigant

Vekt (kg):

Hann: 45-69kg
Tispe: 45-69kg

Høyde (cm):

Hann: 65-70 cm
Tispe: 60-65 cm

Farge(r):

Hvit

Pelslengde:

Langhårt

Pels:

Rett eller bølget

Pelsstell:

Endel

Allergi:

Ja

Aktivitet:

Endel