Beskrivelser og opplevelser med Russisk Tsvetnaya Bolonka

Beskrivelse av Russisk Tsvetnaya Bolonka

Den Russiske Tsvetnaya Bolonka er en liten hunderase som opprinnelig kommer fra Russland. Rasen er kjent for sitt krøllete, myke og fargede pels som gir dem et søtt og fluffy utseende. De er også kjent for å være en svært lojal og hengiven hunderase som elsker å tilbringe tid sammen med sine eiere.

Til tross for sin lille størrelse er Tsvetnaya Bolonka en robust og aktiv hunderase som elsker å leke og utforske omgivelsene. De er også intelligent og lærevillige, og har en tendens til å være svært sosiale med både mennesker og andre dyr.

Som alle hunder krever Tsvetnaya Bolonka regelmessig mosjon og trening for å holde seg sunne og lykkelige. De er også kjent for å ha en tendens til å bjeffe, så det er viktig å trene dem tidlig for å kontrollere dette adferden.

Til tross for at de er relativt ukjente utenfor Russland, er Tsvetnaya Bolonka en flott hunderase for de som leter etter en lojal og kjærlig følgesvenn som passer godt inn i en aktiv livsstil.

Bilder av Russisk-Tsvetnaya-Bolonka

Ønsker du å dele dine bilder her så klikk her.

Bilde av Russisk-Tsvetnaya-Bolonka, nr 6682. Bilde av Russisk-Tsvetnaya-Bolonka, nr 6683. Bilde av Russisk-Tsvetnaya-Bolonka, nr 6680. Bilde av Russisk-Tsvetnaya-Bolonka, nr 6681. Bilde av Russisk-Tsvetnaya-Bolonka, nr 6685. Bilde av Russisk-Tsvetnaya-Bolonka, nr 6684. Bilde av Russisk-Tsvetnaya-Bolonka, nr 6687. Bilde av Russisk-Tsvetnaya-Bolonka, nr 6688.

Bildene er lagt inn med tillatelse fra eiere. Mener du et bilde ligger her mot lov om opphavsrett ber vi deg kontakte oss snarest med informasjon om hvilke bilde det gjelder. Vi trenger bildenummeret. Dette finner du i teksten når du klikker på bildet. (F.eks. Bilde av Russisk-Tsvetnaya-Bolonka, nr 4384.)
Siden bildene ligger her med tillatelse, kan ikke bildene gjenbrukes andre steder. Det er derfor kopirettigheter på bildene.

Hver hund har sine særegenheter og personlighet. Om du har kjennskap til Russisk-Tsvetnaya-Bolonka kan du derfor ha noen andre erfaringer enn det som kommer frem her. Vi forsøker å beskrive de egenskapene hunden har basert på innspillene vi har fått, og kan kun bli bedre med dine tilbakemeldinger.
Finner du noe som bør endres, så ta kontakt med oss med riktig informasjon og vi skal forsøke å forbedre beskrivelsen.

Les beskrivelser fra andre om rasen:

 Beskrivelse fra Rasehund.noMer informasjon om Russisk-Tsvetnaya-Bolonka:

Størrelse:

Toy

Vekt (kg):

Hann: 3-4kg
Tispe: 3-4kg

Høyde (cm):

Hann: 24-26cm
Tispe: 24-26cm

Farge(r):

Alle farger unntatt hvit og flekket

Pelslengde:

Lang

Pels:

Tett, tykk, samtig, myk og smidig

Pelsstell:

Endel

Allergi:

Lite

Aktivitet:

Endel