Beskrivelser og opplevelser med Alapaha Blue Blood Bulldog

Beskrivelse av Alapaha Blue Blood Bulldog

Alapaha Blue Blood Bulldog er en mellomstor hunderase som er opprinnelig fra Georgia, USA. Denne rasen er også kjent som Alapaha Bulldog eller Otto Bulldog.

Alapaha Blue Blood Bulldog er kjent for å være en sterk og muskuløs hund, med en bred kropp og kraftige lemmer. Hodet er stort og kraftig, med en bred kjeve og tykke lepper. Ørene er vanligvis hengende og trekantede.

Pelsen til Alapaha Blue Blood Bulldog er kort og tett, og kommer i forskjellige farger som fawn, brindle, blått og sort. Rasen krever minimalt med stell og er relativt enkel å vedlikeholde.

Alapaha Blue Blood Bulldog er en intelligent, lojal og beskyttende hund som kan være reservert overfor fremmede. De er kjent for å være gode vakthunder og er flinke til å beskytte familien sin. De kan også være gode med barn og andre kjæledyr hvis de sosialiseres og trenes riktig.

Som med alle raser, er det viktig å finne en seriøs oppdretter som avler på sunne hunder med god helse og temperament. Alapaha Blue Blood Bulldog kan være utsatt for noen helseproblemer som hoftedysplasi og hudallergier, så det er viktig å holde øye med eventuelle tegn på sykdom.

Alt i alt er Alapaha Blue Blood Bulldog en sterk og beskyttende hund som kan være en flott følgesvenn for den rette eieren.

Bilder av Alapaha-Blue-Blood-Bulldog

Ønsker du å dele dine bilder her så klikk her.

Bilde av Alapaha-Blue-Blood-Bulldog, nr 5089. Bilde av Alapaha-Blue-Blood-Bulldog, nr 4564. Bilde av Alapaha-Blue-Blood-Bulldog, nr 4570. Bilde av Alapaha-Blue-Blood-Bulldog, nr 4566. Bilde av Alapaha-Blue-Blood-Bulldog, nr 4571. Bilde av Alapaha-Blue-Blood-Bulldog, nr 4561. Bilde av Alapaha-Blue-Blood-Bulldog, nr 5094. Bilde av Alapaha-Blue-Blood-Bulldog, nr 5086. Bilde av Alapaha-Blue-Blood-Bulldog, nr 5090. Bilde av Alapaha-Blue-Blood-Bulldog, nr 5091. Bilde av Alapaha-Blue-Blood-Bulldog, nr 4559. Bilde av Alapaha-Blue-Blood-Bulldog, nr 4568. Bilde av Alapaha-Blue-Blood-Bulldog, nr 5093. Bilde av Alapaha-Blue-Blood-Bulldog, nr 4569. Bilde av Alapaha-Blue-Blood-Bulldog, nr 5087. Bilde av Alapaha-Blue-Blood-Bulldog, nr 5085. Bilde av Alapaha-Blue-Blood-Bulldog, nr 4567. Bilde av Alapaha-Blue-Blood-Bulldog, nr 5092. Bilde av Alapaha-Blue-Blood-Bulldog, nr 4560. Bilde av Alapaha-Blue-Blood-Bulldog, nr 4565. Bilde av Alapaha-Blue-Blood-Bulldog, nr 5095. Bilde av Alapaha-Blue-Blood-Bulldog, nr 4562. Bilde av Alapaha-Blue-Blood-Bulldog, nr 5088. Bilde av Alapaha-Blue-Blood-Bulldog, nr 4563.

Bildene er lagt inn med tillatelse fra eiere. Mener du et bilde ligger her mot lov om opphavsrett ber vi deg kontakte oss snarest med informasjon om hvilke bilde det gjelder. Vi trenger bildenummeret. Dette finner du i teksten når du klikker på bildet. (F.eks. Bilde av Alapaha-Blue-Blood-Bulldog, nr 4384.)
Siden bildene ligger her med tillatelse, kan ikke bildene gjenbrukes andre steder. Det er derfor kopirettigheter på bildene.

Hver hund har sine særegenheter og personlighet. Om du har kjennskap til Alapaha-Blue-Blood-Bulldog kan du derfor ha noen andre erfaringer enn det som kommer frem her. Vi forsøker å beskrive de egenskapene hunden har basert på innspillene vi har fått, og kan kun bli bedre med dine tilbakemeldinger.
Finner du noe som bør endres, så ta kontakt med oss med riktig informasjon og vi skal forsøke å forbedre beskrivelsen.

Les beskrivelser fra andre om rasen:

 Beskrivelse fra Rasehund.noMer informasjon om Alapaha-Blue-Blood-Bulldog:

Størrelse:

Stor

Vekt (kg):

Hann: 34-43
Tispe: 27-32

Høyde (cm):

Hann: 56-66
Tispe: 53-63

Farge(r):

hvit eller forskjellige variasjoner

Pelslengde:

kort

Pelsstell:

Lite

Allergi:

Ja

Aktivitet:

Mye