Beskrivelser og opplevelser med Andalusian Podenco

Beskrivelse av Andalusian Podenco

Andalusisk Podenco er en hunderase som har sin opprinnelse i Andalucía-regionen i Spania. Den er en mellomstor hund med en muskuløs kropp og lange, slanke ben som gir den god fart og smidighet. Rasen har en kort, fin pels som kommer i forskjellige farger, inkludert hvit, rød, fawn og svart.

Andalusisk Podenco er kjent for å være en allsidig hund med mange talenter. Den kan brukes som jakthund, vakthund, sporhund og til og med som en selskapshund. Den er også svært intelligent og lærevillig, noe som gjør den enkel å trene.

En av de mest unike egenskapene til Andalusisk Podenco er dens evne til å jakte på synet, hørselen og luktesansen samtidig. Denne egenskapen gjør den til en utmerket jakthund for jakt på småvilt som kaniner og fugler.

Andalusisk Podenco er en aktiv og energisk hund som krever mye mosjon og stimulering for å holde seg sunn og lykkelig. De er også kjent for å være utmerkede familiehunder, spesielt hvis de blir sosialisert og trent fra en tidlig alder.

Til slutt er Andalusisk Podenco en sjelden hunderase som ikke er så kjent utenfor Spania. Men for de som er kjent med denne fantastiske hunden, er den en høyt verdsatt følgesvenn og jakthund.

Bilder av Andalusian-Podenco

Ønsker du å dele dine bilder her så klikk her.

Bilde av Andalusian-Podenco, nr 6764. Bilde av Andalusian-Podenco, nr 6773. Bilde av Andalusian-Podenco, nr 6760. Bilde av Andalusian-Podenco, nr 6766. Bilde av Andalusian-Podenco, nr 6774. Bilde av Andalusian-Podenco, nr 6768. Bilde av Andalusian-Podenco, nr 6775. Bilde av Andalusian-Podenco, nr 6767. Bilde av Andalusian-Podenco, nr 6769. Bilde av Andalusian-Podenco, nr 6763. Bilde av Andalusian-Podenco, nr 6771. Bilde av Andalusian-Podenco, nr 6765. Bilde av Andalusian-Podenco, nr 6772. Bilde av Andalusian-Podenco, nr 6762. Bilde av Andalusian-Podenco, nr 6761. Bilde av Andalusian-Podenco, nr 6770.

Bildene er lagt inn med tillatelse fra eiere. Mener du et bilde ligger her mot lov om opphavsrett ber vi deg kontakte oss snarest med informasjon om hvilke bilde det gjelder. Vi trenger bildenummeret. Dette finner du i teksten når du klikker på bildet. (F.eks. Bilde av Andalusian-Podenco, nr 4384.)
Siden bildene ligger her med tillatelse, kan ikke bildene gjenbrukes andre steder. Det er derfor kopirettigheter på bildene.

Hver hund har sine særegenheter og personlighet. Om du har kjennskap til Andalusian-Podenco kan du derfor ha noen andre erfaringer enn det som kommer frem her. Vi forsøker å beskrive de egenskapene hunden har basert på innspillene vi har fått, og kan kun bli bedre med dine tilbakemeldinger.
Finner du noe som bør endres, så ta kontakt med oss med riktig informasjon og vi skal forsøke å forbedre beskrivelsen.

Les beskrivelser fra andre om rasen:

 Beskrivelse fra Rasehund.no



Mer informasjon om Andalusian-Podenco:

Vekt (kg):

Farge(r):

Hvitnyanser, kanelnyanser, eller hvit og kanel

Pelslengde:

Forskjellige

Pels:

Forskjellige

Pelsstell:

Lite

Allergi:

Ja

Aktivitet:

Endel