Beskrivelser og opplevelser med Canis Panther

Beskrivelse av Canis Panther

Canis Panther er en relativt ny hunderase som oppsto i USA på 1970-tallet. Den er en blanding av fire store og kraftige hunderaser: Doberman Pinscher, Pitbull Terrier, Great Dane og Boxer. Målet var å skape en hund med en imponerende størrelse, styrke og beskyttende instinkter.

Canis Pantheren er en stor, muskuløs hund med en imponerende tilstedeværelse. Den kan veie opptil 68 kilo og ha en høyde på 61 til 71 centimeter. Pelsen er kort og tett, vanligvis i fargene sort, brun eller grå.

Disse hundene er veldig lojale og beskyttende mot sin familie, og kan være litt reserverte overfor fremmede. De er også veldig intelligente og trenbare, og kan gjøre gode vakthunder, politihunder eller terapihunder. De trenger imidlertid mye trening og sosialisering for å være veltilpassede.

Canis Pantheren krever mye mosjon og aktivitet for å holde seg sunn og glad. De bør få minst en times trening hver dag, og foretrekker å være involvert i fysisk aktivitet sammen med sin eier. De kan også være flotte familiehunder, spesielt hvis de får nok mosjon og trening.

Sammenfattende, Canis Pantheren er en stor og kraftig hund som kan være en flott følgesvenn for de som ønsker en beskyttende og lojal venn. De krever imidlertid mye trening og sosialisering for å være veltilpassede, så det er viktig å vurdere om man har tid og energi til å gi dem det de trenger før man skaffer seg en.

Bilder av Canis-Panther

Ønsker du å dele dine bilder her så klikk her.

Bilde av Canis-Panther, nr 6962. Bilde av Canis-Panther, nr 6966. Bilde av Canis-Panther, nr 6960. Bilde av Canis-Panther, nr 6964. Bilde av Canis-Panther, nr 6963. Bilde av Canis-Panther, nr 6961. Bilde av Canis-Panther, nr 6958. Bilde av Canis-Panther, nr 6965. Bilde av Canis-Panther, nr 6959.

Bildene er lagt inn med tillatelse fra eiere. Mener du et bilde ligger her mot lov om opphavsrett ber vi deg kontakte oss snarest med informasjon om hvilke bilde det gjelder. Vi trenger bildenummeret. Dette finner du i teksten når du klikker på bildet. (F.eks. Bilde av Canis-Panther, nr 4384.)
Siden bildene ligger her med tillatelse, kan ikke bildene gjenbrukes andre steder. Det er derfor kopirettigheter på bildene.

Hver hund har sine særegenheter og personlighet. Om du har kjennskap til Canis-Panther kan du derfor ha noen andre erfaringer enn det som kommer frem her. Vi forsøker å beskrive de egenskapene hunden har basert på innspillene vi har fått, og kan kun bli bedre med dine tilbakemeldinger.
Finner du noe som bør endres, så ta kontakt med oss med riktig informasjon og vi skal forsøke å forbedre beskrivelsen.

Les beskrivelser fra andre om rasen:

 Beskrivelse fra Rasehund.noMer informasjon om Canis-Panther:

Størrelse:

Stor

Vekt (kg):

Hann: 54-63 kg
Tispe: 38-48 kg

Høyde (cm):

Hann: 68-77 cm
Tispe: 62-68 cm

Farge(r):

Svart, Sjokolade, fawn / skinn, blå / grå

Pelslengde:

Kort

Pelsstell:

Lite

Allergi:

Ja

Aktivitet:

Mye