Beskrivelser og opplevelser med Fila Brasileiro

Beskrivelse av Fila Brasileiro

Fila Brasileiro er en stor og kraftig hunderase som har opprinnelse i Brasil. Den er kjent for å være en svært modig og selvstendig hund, som har blitt brukt til ulike formål gjennom historien, inkludert jakt, beskyttelse og som arbeidshund på gårdene.

Rasen har en muskuløs kropp og en karakteristisk bred og kraftig hodeform. Pelsen er kort og glatt, og kan være i farger som svart, fawn eller brindle. Fila Brasileiro er en stor hund, med en gjennomsnittlig vekt på mellom 50 og 70 kilo, avhengig av kjønn.

Fila Brasileiro er en lojal og beskyttende hund, som ofte knytter seg sterkt til sin eier og familie. Den kan være reservert overfor fremmede og kan være utfordrende å trene på grunn av sin selvstendige natur og territoriale instinkter. På grunn av sin størrelse og styrke, krever Fila Brasileiro en erfaren eier som kan håndtere den på en trygg og forsvarlig måte.

Til tross for at Fila Brasileiro er en robust og hardfør hunderase, kan den være utsatt for noen helseproblemer, inkludert hofteleddsdysplasi og mageproblemer. Det er derfor viktig å gi denne hunden riktig ernæring og helseomsorg gjennom hele livet.

Bilder av Fila-Brasileiro

Ønsker du å dele dine bilder her så klikk her.

Bilde av Fila-Brasileiro, nr 922. Bilde av Fila-Brasileiro, nr 930. Bilde av Fila-Brasileiro, nr 5921. Bilde av Fila-Brasileiro, nr 925. Bilde av Fila-Brasileiro, nr 5922. Bilde av Fila-Brasileiro, nr 932. Bilde av Fila-Brasileiro, nr 927. Bilde av Fila-Brasileiro, nr 926. Bilde av Fila-Brasileiro, nr 931. Bilde av Fila-Brasileiro, nr 5920. Bilde av Fila-Brasileiro, nr 5917. Bilde av Fila-Brasileiro, nr 5914. Bilde av Fila-Brasileiro, nr 5916. Bilde av Fila-Brasileiro, nr 929. Bilde av Fila-Brasileiro, nr 5923. Bilde av Fila-Brasileiro, nr 933. Bilde av Fila-Brasileiro, nr 5925. Bilde av Fila-Brasileiro, nr 5913. Bilde av Fila-Brasileiro, nr 5924. Bilde av Fila-Brasileiro, nr 928. Bilde av Fila-Brasileiro, nr 921. Bilde av Fila-Brasileiro, nr 5919. Bilde av Fila-Brasileiro, nr 924. Bilde av Fila-Brasileiro, nr 5915.

Bildene er lagt inn med tillatelse fra eiere. Mener du et bilde ligger her mot lov om opphavsrett ber vi deg kontakte oss snarest med informasjon om hvilke bilde det gjelder. Vi trenger bildenummeret. Dette finner du i teksten når du klikker på bildet. (F.eks. Bilde av Fila-Brasileiro, nr 4384.)
Siden bildene ligger her med tillatelse, kan ikke bildene gjenbrukes andre steder. Det er derfor kopirettigheter på bildene.

Hver hund har sine særegenheter og personlighet. Om du har kjennskap til Fila-Brasileiro kan du derfor ha noen andre erfaringer enn det som kommer frem her. Vi forsøker å beskrive de egenskapene hunden har basert på innspillene vi har fått, og kan kun bli bedre med dine tilbakemeldinger.
Finner du noe som bør endres, så ta kontakt med oss med riktig informasjon og vi skal forsøke å forbedre beskrivelsen.

Les beskrivelser fra andre om rasen:

 Beskrivelse fra Rasehund.noMer informasjon om Fila-Brasileiro:

Rasestandard FCI / NKK
Gruppe:
 Pinscher-, schnauzer-, molosser og sennenhunder  (Gruppe 2)
Seksjon:
 Kveghunder

Annerkjent av NKK:
FCI/NKK nummer: 225

Størrelse:

Stor

Vekt (kg):

Hann: Minst 50 Kg
Tispe: Minst 40 Kg

Høyde (cm):

Hann: 60-70 cm

Pelslengde:

Korthåret

Fra DogLex

Forbudte-hunderaser
... relaterte sider hundeloven hundeforskriften forvaltningsloven r...