Beskrivelser og opplevelser med Grosser Schweizer Sennenhund

Beskrivelse av Grosser Schweizer Sennenhund

Grosser Schweizer Sennenhund, også kjent som "stor sveitsisk sennenhund", er en stor og kraftig hunderase som har sitt opphav i Sveits. Rasen tilhører Sennenhund-familien, som også inkluderer Berner Sennenhund, Appenzeller Sennenhund og Entlebucher Sennenhund.

Grosser Schweizer Sennenhund har en robust kroppsbygning med en muskuløs og bred brystkasse. Den har en kort, tykk pels som vanligvis er svart med hvite markeringer på brystet, føttene, halen og snuten. Hunden har også en karakteristisk hvit krage rundt nakken og et bredt hode med en kort snute.

Denne rasen er kjent for å være intelligent, lojal og modig. Den er en utmerket vokterhund og familiehund som kan være beskyttende og lojal mot sin eier og deres eiendom. Grosser Schweizer Sennenhund er også kjent for å være en aktiv og energisk rase, og krever daglig mosjon og trening.

Selv om denne rasen er kjent for sin beskyttende natur, er det viktig å huske på at hver hund er individuell og kan ha ulike personligheter og atferd. Som med alle hunderaser, er det viktig å undersøke og forstå rasen før man adopterer en Grosser Schweizer Sennenhund og å gi hunden riktig trening og omsorg for å sikre en sunn og lykkelig livsstil.

Bilder av Grosser-Schweizer-Sennenhund

Ønsker du å dele dine bilder her så klikk her.

Bilde av Grosser-Schweizer-Sennenhund, nr 2818. Bilde av Grosser-Schweizer-Sennenhund, nr 6263. Bilde av Grosser-Schweizer-Sennenhund, nr 6262. Bilde av Grosser-Schweizer-Sennenhund, nr 2811. Bilde av Grosser-Schweizer-Sennenhund, nr 6271. Bilde av Grosser-Schweizer-Sennenhund, nr 8530. Bilde av Grosser-Schweizer-Sennenhund, nr 2819. Bilde av Grosser-Schweizer-Sennenhund, nr 6268. Bilde av Grosser-Schweizer-Sennenhund, nr 6265. Bilde av Grosser-Schweizer-Sennenhund, nr 2816. Bilde av Grosser-Schweizer-Sennenhund, nr 2820. Bilde av Grosser-Schweizer-Sennenhund, nr 6270. Bilde av Grosser-Schweizer-Sennenhund, nr 2813. Bilde av Grosser-Schweizer-Sennenhund, nr 2812. Bilde av Grosser-Schweizer-Sennenhund, nr 2817. Bilde av Grosser-Schweizer-Sennenhund, nr 6267. Bilde av Grosser-Schweizer-Sennenhund, nr 6269. Bilde av Grosser-Schweizer-Sennenhund, nr 2810. Bilde av Grosser-Schweizer-Sennenhund, nr 6272. Bilde av Grosser-Schweizer-Sennenhund, nr 6261. Bilde av Grosser-Schweizer-Sennenhund, nr 6264. Bilde av Grosser-Schweizer-Sennenhund, nr 6266. Bilde av Grosser-Schweizer-Sennenhund, nr 2815.

Bildene er lagt inn med tillatelse fra eiere. Mener du et bilde ligger her mot lov om opphavsrett ber vi deg kontakte oss snarest med informasjon om hvilke bilde det gjelder. Vi trenger bildenummeret. Dette finner du i teksten når du klikker på bildet. (F.eks. Bilde av Grosser-Schweizer-Sennenhund, nr 4384.)
Siden bildene ligger her med tillatelse, kan ikke bildene gjenbrukes andre steder. Det er derfor kopirettigheter på bildene.

Hver hund har sine særegenheter og personlighet. Om du har kjennskap til Grosser-Schweizer-Sennenhund kan du derfor ha noen andre erfaringer enn det som kommer frem her. Vi forsøker å beskrive de egenskapene hunden har basert på innspillene vi har fått, og kan kun bli bedre med dine tilbakemeldinger.
Finner du noe som bør endres, så ta kontakt med oss med riktig informasjon og vi skal forsøke å forbedre beskrivelsen.

Les beskrivelser fra andre om rasen:

 Beskrivelse fra Rasehund.noMer informasjon om Grosser-Schweizer-Sennenhund:

Rasestandard FCI / NKK
Gruppe:
 Pinscher-, schnauzer-, molosser og sennenhunder  (Gruppe 2)
Seksjon:
 Sennenhundene

Annerkjent av NKK:
FCI/NKK nummer: 058

Størrelse:

Stor

Vekt (kg):

Hann: 30-65kg
Tispe: 37-63kg

Høyde (cm):

Hann: 65-72 cm
Tispe: 60-68 cm

Farge(r):

Trefarget sort, brung og hvit

Pelslengde:

Korthåret

Pels:

Glatt

Pelsstell:

Endel

Allergi:

Ja

Aktivitet:

Middels