Beskrivelser og opplevelser med Lottatore Brindisino

Beskrivelse av Lottatore Brindisino

Lottatore Brindisino er en italiensk hunderase som har vært brukt til kamp og jakt på villsvin. Den er også kjent som Brindisi-fighter eller Brindisi-mastiff på engelsk.

Hunden er stor og muskuløs, med en kraftig kropp og store bein. Pelsen er kort og tett, og kan være i fargene lys brun, mørk brun eller svartbrun.

Lottatore Brindisino er en hund som er kjent for sin lojalitet og beskyttende instinkter. Den har en sterk personlighet og er svært modig, noe som gjør den til en god vakthund og beskytter. Imidlertid kan den være utfordrende å trene på grunn av sin egenrådige natur.

Som en rase som har blitt brukt til kamp og jakt, krever Lottatore Brindisino mye mosjon og trening. Den trenger også en erfaren og konsekvent eier som kan gi den tilstrekkelig sosialisering og trening.

Alt i alt er Lottatore Brindisino en imponerende hunderase med en sterk personlighet og lojalitet overfor sin familie.

Bilder av Lottatore-Brindisino

Ønsker du å dele dine bilder her så klikk her.

Bilde av Lottatore-Brindisino, nr 7484.

Bildene er lagt inn med tillatelse fra eiere. Mener du et bilde ligger her mot lov om opphavsrett ber vi deg kontakte oss snarest med informasjon om hvilke bilde det gjelder. Vi trenger bildenummeret. Dette finner du i teksten når du klikker på bildet. (F.eks. Bilde av Lottatore-Brindisino, nr 4384.)
Siden bildene ligger her med tillatelse, kan ikke bildene gjenbrukes andre steder. Det er derfor kopirettigheter på bildene.

Hver hund har sine særegenheter og personlighet. Om du har kjennskap til Lottatore-Brindisino kan du derfor ha noen andre erfaringer enn det som kommer frem her. Vi forsøker å beskrive de egenskapene hunden har basert på innspillene vi har fått, og kan kun bli bedre med dine tilbakemeldinger.
Finner du noe som bør endres, så ta kontakt med oss med riktig informasjon og vi skal forsøke å forbedre beskrivelsen.

Les beskrivelser fra andre om rasen:

 Beskrivelse fra Rasehund.no



Mer informasjon om Lottatore-Brindisino:

Størrelse:

Middels

Vekt (kg):

Hann: 18-31 kg
Tispe: 18-31 kg

Høyde (cm):

Hann: 55-71 cm
Tispe: 55-71 cm

Farge(r):

Mange varianter

Pelslengde:

Kort

Pels:

Tett

Pelsstell:

Lite

Allergi:

Ja

Aktivitet:

Mye