Beskrivelser og opplevelser med Mucuchies

Beskrivelse av Mucuchies

Mucuchies er en hunderase som opprinnelig stammer fra Venezuela, og er en sjelden rase som vanligvis brukes som gjeterhunder. De er store og muskuløse, med en gjennomsnittlig vekt på 40-60 kg, og en høyde på 56-68 cm på skulderen.

Pelsen til en Mucuchies er tykk og fluffy, med hvit som den dominerende fargen. De har også noen ganger sorte eller grå flekker på pelsen, spesielt rundt ørene og på ansiktet.

Mucuchies er kjent for å være lojale, intelligente og beskyttende overfor sin familie og eiendom. De er også veldig aktive og trenger mye mosjon og trening for å være sunne og glade. På grunn av deres gjeterhundbakgrunn, er de også flinke til å jobbe sammen med andre hunder og forstår instinktivt hvordan de skal samarbeide med andre dyr.

Mucuchies er en relativt sunn rase, men kan være utsatt for noen helseproblemer som hoftedysplasi og øyeproblemer. De trenger også regelmessig stell og børsting av pelsen for å holde den sunn og glansfull.

Alt i alt er Mucuchies en flott hunderase for de som har erfaring med store og aktive hunder, og som har tid og ressurser til å gi dem den treningen og omsorgen de trenger for å trives.

Bilder av Mucuchies

Ønsker du å dele dine bilder her så klikk her.

Bilde av Mucuchies, nr 7574. Bilde av Mucuchies, nr 7576. Bilde av Mucuchies, nr 7575.

Bildene er lagt inn med tillatelse fra eiere. Mener du et bilde ligger her mot lov om opphavsrett ber vi deg kontakte oss snarest med informasjon om hvilke bilde det gjelder. Vi trenger bildenummeret. Dette finner du i teksten når du klikker på bildet. (F.eks. Bilde av Mucuchies, nr 4384.)
Siden bildene ligger her med tillatelse, kan ikke bildene gjenbrukes andre steder. Det er derfor kopirettigheter på bildene.

Hver hund har sine særegenheter og personlighet. Om du har kjennskap til Mucuchies kan du derfor ha noen andre erfaringer enn det som kommer frem her. Vi forsøker å beskrive de egenskapene hunden har basert på innspillene vi har fått, og kan kun bli bedre med dine tilbakemeldinger.
Finner du noe som bør endres, så ta kontakt med oss med riktig informasjon og vi skal forsøke å forbedre beskrivelsen.

Les beskrivelser fra andre om rasen:

 Beskrivelse fra Rasehund.no



Mer informasjon om Mucuchies:

Størrelse:

Stor

Vekt (kg):

Hann: 55,9 -71,1 cm
Tispe: 55,9 - 71,1 cm

Høyde (cm):

Hann: 30-50 kg
Tispe: 30-50 kg

Farge(r):

Hvit, hvit med farge, nyanser av honning, tan, sort og grå.

Pelslengde:

Kort til halvlangt

Pels:

Tett og mykt

Pelsstell:

Lite

Allergi:

Ja

Aktivitet:

Endel