Beskrivelser og opplevelser med Prazsky Krysavik

Beskrivelse av Prazsky Krysavik

Prazsky Krysavik er en liten og livlig hunderase som opprinnelig kommer fra Tsjekkia. Denne rasen er kjent for sin energi og sin lojalitet til sin eier.

Prazsky Krysavik er en veldig liten hunderase og veier vanligvis mellom 1,5 og 3,5 kilo. Den har en kort, glatt pels som vanligvis kommer i fargene sort, brun eller rød. Rasen har også store ører og en lang hale som ofte er krøllet.

Disse hundene er veldig aktive og trenger mye mosjon for å holde seg sunne og glade. De trives best i et hjem med et aktivt familiemedlem som kan ta dem med på turer og leke med dem. Prazsky Krysavik er også en intelligent rase og responderer godt på positiv forsterkning under trening.

Selv om Prazsky Krysavik er en liten hunderase, har den en sterk personlighet og vil gjerne være i sentrum av oppmerksomheten. Disse hundene er også veldig sosiale og elsker å være rundt mennesker og andre dyr. De kan være litt reserverte i begynnelsen, men vil raskt bli venner med nye mennesker og dyr.

Alt i alt er Prazsky Krysavik en flott hunderase for de som leter etter en livlig og lojal følgesvenn som passer inn i et aktivt hjem.

Bilder av Prazsky-Krysavik

Ønsker du å dele dine bilder her så klikk her.

Bilde av Prazsky-Krysavik, nr 7735. Bilde av Prazsky-Krysavik, nr 7741. Bilde av Prazsky-Krysavik, nr 7740. Bilde av Prazsky-Krysavik, nr 7742. Bilde av Prazsky-Krysavik, nr 7750. Bilde av Prazsky-Krysavik, nr 7746. Bilde av Prazsky-Krysavik, nr 7753. Bilde av Prazsky-Krysavik, nr 7751. Bilde av Prazsky-Krysavik, nr 7743. Bilde av Prazsky-Krysavik, nr 7737. Bilde av Prazsky-Krysavik, nr 7739. Bilde av Prazsky-Krysavik, nr 7736. Bilde av Prazsky-Krysavik, nr 7748. Bilde av Prazsky-Krysavik, nr 7745. Bilde av Prazsky-Krysavik, nr 7738. Bilde av Prazsky-Krysavik, nr 7752. Bilde av Prazsky-Krysavik, nr 7744. Bilde av Prazsky-Krysavik, nr 7749. Bilde av Prazsky-Krysavik, nr 7747.

Bildene er lagt inn med tillatelse fra eiere. Mener du et bilde ligger her mot lov om opphavsrett ber vi deg kontakte oss snarest med informasjon om hvilke bilde det gjelder. Vi trenger bildenummeret. Dette finner du i teksten når du klikker på bildet. (F.eks. Bilde av Prazsky-Krysavik, nr 4384.)
Siden bildene ligger her med tillatelse, kan ikke bildene gjenbrukes andre steder. Det er derfor kopirettigheter på bildene.

Hver hund har sine særegenheter og personlighet. Om du har kjennskap til Prazsky-Krysavik kan du derfor ha noen andre erfaringer enn det som kommer frem her. Vi forsøker å beskrive de egenskapene hunden har basert på innspillene vi har fått, og kan kun bli bedre med dine tilbakemeldinger.
Finner du noe som bør endres, så ta kontakt med oss med riktig informasjon og vi skal forsøke å forbedre beskrivelsen.

Les beskrivelser fra andre om rasen:

 Beskrivelse fra Rasehund.no



Mer informasjon om Prazsky-Krysavik:

Størrelse:

Toy

Vekt (kg):

Hann: 1,5-3 kg
Tispe: 1,5-3 kg

Høyde (cm):

Hann: 20-23 cm
Tispe: 20-23 cm

Farge(r):

Gul, blue, tan, rød,rød/ tan, svar/tan

Pelslengde:

Kort eller langt

Pelsstell:

Lite

Allergi:

Ja

Aktivitet:

Endel