Amerikansk Crested Sand Terrier
Sammenlikne med:   

Amerikansk Crested Sand Terrier


Størrelse:
Aktivitet:
Pelsstell:
Passer for:
Allergi:

 
Amerikansk Crested Sand Terrier:
FCI: Ikke anerkjent av FCI
Hvordan kan en hund stå her som ikke er anerkjent av FCI
ANDRE NAVN: American Crested Sand Terrier, Abyssinian Sand Terrier, African Hairless Dog
 
STØRRELSE: Middels
VEKT: Hann: 10-18kg
Tispe: 10-18kg
HØYDE: Hann: 39-60cm
Tispe: 38-51cm
FARGE(R): Bronse,elefant-grå, grå-svart, blek sand,spraglete
PELSLENGDE: Kort, dusker eller hårløs
PELSSTELL: Lite
ALLERGI: Lite
AKTIVITET: Lite
 

Treff i DogLex

Amerikansk Crested Sand Terrier
 

Amerikansk crested sand terrier eller Abyssiner Sand Terrier kan være fullt belagt, hårløse eller nesten hårløse, med unntak av dusker på hodet og halen.

 

 Dette er en generelt sunn rase. Den er en kjærlig, hengiven og en lojal hund som ivrer etter å behage sin eier. Rasen trenger vanligvis lite stell. Bading kun når det er nødvendig, hyppig bading vil tørke ut huden. De trenger moderat aktivitet og krever et rolig hjørne med en myk seng som de kan kose seg i .Begynn med rolig og skånsom trening når den er valp. Rasen er relativt sjelden og det kan være vanskelig å finne valper hvis man ønsker seg denne rasen. Rasen går for å være hypoallergenisk, men det utelukker ikke at man kan få allergireaksjon.

 

 

 

Kommentarer:

Vi setter stor pris på kommentarer og bidrag for å bedre informasjonen om hunderasene. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Dersom du har meldinger til oss, kan du bruke dette skjemaet. Takk for at du bidrar til felles hundeglede og hjelper oss til å bli bedre!