Amerikansk bully

Amerikansk bully

Den Amerikanske bully'en gir et inntrykk av stor styrke for størrelsen sin. Dette er en førsteklasses vakthund med en muskuløs kropp og kompakt hode.

Rasen er normalt en glad, utadvent, stabil og tilitsfull hund. Forsiktig og kjærlig mot mennesker. Godmodig, morsom, ekstremt lojal og hengiven for familien.
Den Amerikanske bullyen er omtrent alltid lydig, siden den ikke vil noe mer enn å tilfredsstille flokklederen.

Den regnes som ekstremt modig og intelligent vakthund som er full av liv. Rasen har lojaliteten og stabiliteten til den Amerikanske Pit Bull Terrieren mens den har beholdt den sosiale, elskverdigheten, vennligheten og utadventheten fra den Amerikanske Staffordshire Terrieren.

Denne unike rasen er kjent for å vise en ekstrem toleranse ovenfor barn og har en overveldende ivrighet for å tilfredstille sin familie. Selvsikker, men ikke aggresiv, har denne rasen et veldig behagelig vesen.

Fysisk er rasen en imponerende skikkelse med atletisk bygning med masse muskler. Det er ingen fastsatte vektnormer for denne rasen. Dersom familien er truet, vil hunden kjempe for å forsvare sine kjære til siste slutt.

Historikk for Amerikansk bully

For omlag 10 år siden gikk endel oppdrettere sammen idet de ønsket å ta den Amerikanske Pit Bullen i en annen retning. De avlet for atletisk og muskeløs rase fra Pit Bullen, men størrelsen og massen fra Amstaffen. Hundene skulle avles for å ikke ha den aggresiviteten fra Pit Bullen, men heller ikke så rolige som Amstaffen.

Resultatet av denne avlsretningen førte til den Amerikanske bullyen.

American Bully Kennel Club ble opprettet for å ivareta denne rasen.

Mer om Amerikansk bully:

Størrelse:

Stor

Vekt (kg):

Høyde (cm):

Hann: 46-53cm
Tispe: 43-51cm

Farge(r):

Alle farger og mønstre er tillatt

Pelslengde:

Kort

Pels:

Tettliggende, stiv og glansfull

Pelsstell:

Endel

Allergi:

Ja

Aktivitet:

Endel

Bilder av Amerikansk bully

Ønsker du å dele dine bilder her så klikk her.

Bilde av Amerikansk bully, nr 4675. Bilde av Amerikansk bully, nr 4670. Bilde av Amerikansk bully, nr 4688. Bilde av Amerikansk bully, nr 4678. Bilde av Amerikansk bully, nr 4681. Bilde av Amerikansk bully, nr 4686. Bilde av Amerikansk bully, nr 4677. Bilde av Amerikansk bully, nr 4692. Bilde av Amerikansk bully, nr 4687. Bilde av Amerikansk bully, nr 4691. Bilde av Amerikansk bully, nr 4683. Bilde av Amerikansk bully, nr 4689. Bilde av Amerikansk bully, nr 4680. Bilde av Amerikansk bully, nr 4673. Bilde av Amerikansk bully, nr 4674. Bilde av Amerikansk bully, nr 4684. Bilde av Amerikansk bully, nr 4679. Bilde av Amerikansk bully, nr 4676. Bilde av Amerikansk bully, nr 4690. Bilde av Amerikansk bully, nr 4671.

Bildene er lagt inn med tillatelse fra eiere. Mener du et bilde ligger her mot lov om opphavsrett ber vi deg kontakte oss snarest med informasjon om hvilke bilde det gjelder. Vi trenger bildenummeret. Dette finner du i teksten når du klikker på bildet. (F.eks. Bilde av Amerikansk bully, nr 4384.)
Siden bildene ligger her med tillatelse, kan ikke bildene gjenbrukes andre steder. Det er derfor kopirettigheter på bildene.

Hver hund har sine særegenheter og personlighet. Om du har kjennskap til Amerikansk bully kan du derfor ha noen andre erfaringer enn det som kommer frem her. Vi forsøker å beskrive de egenskapene hunden har basert på innspillene vi har fått, og kan kun bli bedre med dine tilbakemeldinger.
Finner du noe som bør endres, så ta kontakt med oss med riktig informasjon og vi skal forsøke å forbedre beskrivelsen.