Beskrivelser og opplevelser med Amerikansk bully

Beskrivelse av Amerikansk bully

Amerikansk bully er en relativt ny hunderase som er opprinnelig avlet frem i USA ved å krysse forskjellige bulldog- og terrierrasene. Rasen er kjent for sin imponerende muskelmasse og kraftige kroppsbygning, og den har en karakteristisk kort snute og et bredt hode.

Amerikansk bully har et vennlig og hengivent vesen og er ofte svært lojale mot sine eiere. Denne rasen har en høy toleranse for barn og andre dyr, og den kan være en flott følgesvenn for familier med barn og andre kjæledyr.

I tillegg til sitt vennlige vesen, er Amerikansk bully også en svært intelligent hunderase som kan være lett å trene. De er også kjent for å være svært motstandsdyktige mot sykdommer og andre helseproblemer, og de kan leve et langt og sunt liv med riktig stell og pleie.

Som med alle hunderaser, er det viktig å huske på at Amerikansk bully trenger riktig sosialisering og trening for å trives og oppføre seg på en god måte. Det er også viktig å sørge for at hunden får tilstrekkelig mosjon og mental stimulering for å unngå at den blir rastløs eller destruktiv.

Bilder av Amerikansk-bully

Ønsker du å dele dine bilder her så klikk her.

Bilde av Amerikansk-bully, nr 4681. Bilde av Amerikansk-bully, nr 4673. Bilde av Amerikansk-bully, nr 4683. Bilde av Amerikansk-bully, nr 4679. Bilde av Amerikansk-bully, nr 4671. Bilde av Amerikansk-bully, nr 4692. Bilde av Amerikansk-bully, nr 4689. Bilde av Amerikansk-bully, nr 4680. Bilde av Amerikansk-bully, nr 4687. Bilde av Amerikansk-bully, nr 4686. Bilde av Amerikansk-bully, nr 4690. Bilde av Amerikansk-bully, nr 4684. Bilde av Amerikansk-bully, nr 4691. Bilde av Amerikansk-bully, nr 4678. Bilde av Amerikansk-bully, nr 4674. Bilde av Amerikansk-bully, nr 4688. Bilde av Amerikansk-bully, nr 4670. Bilde av Amerikansk-bully, nr 4677. Bilde av Amerikansk-bully, nr 4676. Bilde av Amerikansk-bully, nr 4675.

Bildene er lagt inn med tillatelse fra eiere. Mener du et bilde ligger her mot lov om opphavsrett ber vi deg kontakte oss snarest med informasjon om hvilke bilde det gjelder. Vi trenger bildenummeret. Dette finner du i teksten når du klikker på bildet. (F.eks. Bilde av Amerikansk-bully, nr 4384.)
Siden bildene ligger her med tillatelse, kan ikke bildene gjenbrukes andre steder. Det er derfor kopirettigheter på bildene.

Hver hund har sine særegenheter og personlighet. Om du har kjennskap til Amerikansk-bully kan du derfor ha noen andre erfaringer enn det som kommer frem her. Vi forsøker å beskrive de egenskapene hunden har basert på innspillene vi har fått, og kan kun bli bedre med dine tilbakemeldinger.
Finner du noe som bør endres, så ta kontakt med oss med riktig informasjon og vi skal forsøke å forbedre beskrivelsen.

Les beskrivelser fra andre om rasen:

 Beskrivelse fra Rasehund.noMer informasjon om Amerikansk-bully:

Størrelse:

Stor

Vekt (kg):

Hann: 75-100kg
Tispe: 60-85kg

Høyde (cm):

Hann: 58-76cm
Tispe: 53-72cm

Farge(r):

Alle farger og mønstre er tillatt

Pelslengde:

Kort

Pels:

Tettliggende, stiv og glansfull

Pelsstell:

Endel

Allergi:

Ja

Aktivitet:

Stor