Amerikansk Panja Mastiff
Sammenlikne med:   

Amerikansk Panja Mastiff


Størrelse:
Aktivitet:
Pelsstell:
Passer for:
Allergi:

 
Amerikansk Panja Mastiff:
FCI: Ikke anerkjent av FCI
Hvordan kan en hund stå her som ikke er anerkjent av FCI
ANDRE NAVN: American Mastiff Panja
 
STØRRELSE: Stor
VEKT: Hann: 37-46 kg
Tispe: 37-46 kg
HØYDE: Hann: 56-66cm
Tispe: 56-66cm
FARGE(R): Svart og brun
PELSLENGDE: Kort
PELS: Glatt
PELSSTELL: Lite
ALLERGI: Ja
AKTIVITET: Endel
 

Treff i DogLex

Amerikansk Panja Mastiff
 

Dette er en rase kalt Panja amerikanske Mastiff. Denne rasen er ikke på noen måter relatert ti lden amerikanske mastiff rasen.Dette er en egen "rase" krysset med Pit Bulls og Rottweilere sammen med andre raser

Panjas trenger eiere som er i stand til å vise sterkt lederskap. Disse hundene trenger å være lydighet-trent med faste og konsekvente treningsmetoder. Denne rasen er ikke tilrådelig for dem som ikke har hatt erfaring med opplæring av andre store, dominerende raser. Hunder av denne rasen kan leve i nesten all slags klima, forutsatt at de får beskyttelse mot snø og regn. De kan bo i leiligheter så lenge de får tilstrekkelig med trim. Disse hundene trives best når de er i nærheten av deres familiemedlemmer. Hvis de blir forlatt alene i lengre perioder, kan disse hundene bli destruktive.

Kommentarer:

Vi setter stor pris på kommentarer og bidrag for å bedre informasjonen om hunderasene. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Dersom du har meldinger til oss, kan du bruke dette skjemaet. Takk for at du bidrar til felles hundeglede og hjelper oss til å bli bedre!