Bedouin gjeterhund
Sammenlikne med:   

Bedouin gjeterhund


Størrelse:
Aktivitet:
Pelsstell:
Passer for:
Allergi:

 
Bedouin gjeterhund:
FCI: Ikke anerkjent av FCI
Hvordan kan en hund stå her som ikke er anerkjent av FCI
ANDRE NAVN: Bedouin Shepherd Dog
 
VEKT: Hann: -
Tispe: -
HØYDE: Hann: 56-66cm
Tispe: 50-58 cm
FARGE(R): Mange varianter
PELSLENGDE: Halv langt
PELS: Tett
ALLERGI: Ja
AKTIVITET: Svært aktiv
 

Treff i DogLex

Bedouin gjeterhund
 

Bedouin Shepherd Dog tilhører de primitive hunderasene, det antas at den kan være en av de eldste rasene i verden.

Disse hundene er robuste og hardføre,de også veldig energiske og de krever lange og krevende turer.Hundene kan være skeptisk til inntrengere. The Bedouin Shepherd Dog har en tendens til å opptre som et rovdyr. Nøye opplæring er nødvendig av erfarne folk, slik at hunden kan fungere i samfunnet.

Denne rasen har en tendens til å bjeffe høyt og overdrevent. The Bedouin Shepherd Dog kan klare svært varme temperaturer. De håndtere minusgrader også godt og kan tilpasse seg kaldt klima. Bedouin Shepherd valper elsker å leke, og hengivenheten til deg vil bare øke i takt med leken. Disse hundene skal holdes i bånd ellers vil de bare vandre langt avgårde. Denne rasen liker ikke å være hjemme alene - de fleste Bedouin Shepherd virkelig hater det.
 

Kommentarer:

Vi setter stor pris på kommentarer og bidrag for å bedre informasjonen om hunderasene. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Dersom du har meldinger til oss, kan du bruke dette skjemaet. Takk for at du bidrar til felles hundeglede og hjelper oss til å bli bedre!