Ski Hundepensjonat

Ski Hundepensjonat

Søk etter andre hundehotell

 Send melding til Ski Hundepensjonat

Ski hundepensjonat er et autorisert hundepensjonat med plass til ca. 40 hunder, og pensjonatet ligger godt skjermet i landlige omgivelser. Dette gjør den til et yndet rekreasjonssted for hunder, da i særdeleshet ved begivenheter som bl.a. nyttårsaften.

Alle hundene vi tar i pensjon får separate bur inne, samt egen løpegård ute. Vi har i tillegg 5 store løpegårder med egne store hundehus i skogsterreng (se bilder). Der vil alle hundene som kommer hit i pensjon få komme ut hver dag, og dette er selvfølgelig inkludert i prisen. Der får de virkelig løpt fra seg.

Hos oss er store og små like velkomne, og pensjonshundene blir gitt det stellet hver enkelt krever. Ta gjerne med egen seng, kurv eller teppe.

Her på Ski hundepensjonat er det en selvfølge at man får komme å besiktige hundepensjonatet innvendig og utvendig i våre åpningstider før man setter hunden sin her, samt følge hunden sin inn i buret sitt når man kommer for å levere.

Vi som har vårt daglige virke på kennelen har drevet denne siden 1986 og vi har over 30 års erfaring med hund. Vi har også mange års erfaring med brukshund og lydighet, samt erfaring med tjenestehund.

VI har pr i dag også kontrakt med Oslo politis hundetjeneste om oppstalling av tjenestehunder.