Hageflækken Kennel & Hundepensjonat

Hageflækken Kennel & Hundepensjonat

Søk etter andre hundehotell

 Send melding til Hageflækken Kennel & Hundepensjonat

Bygninger.
I vårt moderne hundepensjonat har vi plass for mellom 20-50 hunder, avhengig av størrelse på hundene. Hele anlegget er selvfølgelig godkjent av myndighetene. Selve hovedbygningen ligger litt skjermet fra resten av gården, slik at hundene får minimalt med forstyrrelser.

Pensjonatet har 19 rom og 2 isolat / sykerom. Rommene er mellom 2 og 4,5 m2. Alle rommene er bygget slik at vi har mulighet til å ha to eller flere hunder sammen. Oppstallingsrommene har luke til egen separat luftegård, med tak over, slik at hundene fritt kan velge om de skal være ute eller inne.

Rutiner
Hundene fores en eller to ganger pr. dag, alt etter eierens ønske og hvor stor formengde den enkelte hunden har behov for. Vi bruker utvalgt tørrfor, som vi har god erfaring med både på våre egne hunder og i pensjonatet.( det gis ikke prisreduksjon for medtatt fòr ). Alle hundene har vann tilgjengelig hele døgnet. Hundene luftes regelmessig hele dagen, og når det er temperatur for det kan hundene gå inn og ut etter eget ønske. Vi går også jevnlige turer med hundene, og valper får som regel løpe løse sammen med andre valper.

Hundene får individuell behandling tilpasset den enkeltes behov.

Vi vektlegger å holde et lavt stressnivå på hundene.

Det er ingen adgang for uvedkommende i dyrerom eller luftegård.