Kleiner Münsterländer

Kleiner Münsterländer

 Det finnes flere beskrivelser og opplevelser om Kleiner Münsterländer.
Klikk her for å lese de eller skrive om din egen opplevelse med hunden.

Kleiner münsterländer, «liten münsterlander», er en opprinnelig tysk jakthundrase.

Münsterländeren ble innført til Norge i begynnelsen på 1960-tallet. De første årene var det primært kleiner münsterländere som ble tatt inn, og det er først etter dette at rasen har fått utbredelse som jakthund i Norge. Rasen er fremdeles en av de minste stående fuglehund-rasene i landet.

Mer om Kleiner Münsterländer:

Rasestandard FCI / NKK

 NKK Rasestandard
Gruppe:
 Stående fuglehunder  (Gruppe 7)
Seksjon:
 Fårehunder

Annerkjent av NKK:
FCI/NKK nummer: 102

Størrelse:

Liten

Vekt (kg):

Pelsstell:

Lite

Allergi:

Ja

Aktivitet:

Mye

Fra DogLex

Spaniel
...spaniel tilhører en undergruppe med hunder som blir avlet som apporterende fuglehunder, men som opprinnelig var såkalte k...
Staende-fuglehunder
...stående fuglehunder, som også kalles pointere, vorstehhunder og i noen grad bracker, er en gruppe hunder som typisk (inst...

Bilder av Kleiner Münsterländer

Ønsker du å dele dine bilder her så klikk her.

Bildene er lagt inn med tillatelse fra eiere. Mener du et bilde ligger her mot lov om opphavsrett ber vi deg kontakte oss snarest med informasjon om hvilke bilde det gjelder. Vi trenger bildenummeret. Dette finner du i teksten når du klikker på bildet. (F.eks. Bilde av Kleiner Münsterländer, nr 4384.)
Siden bildene ligger her med tillatelse, kan ikke bildene gjenbrukes andre steder. Det er derfor kopirettigheter på bildene.

Hver hund har sine særegenheter og personlighet. Om du har kjennskap til Kleiner Münsterländer kan du derfor ha noen andre erfaringer enn det som kommer frem her. Vi forsøker å beskrive de egenskapene hunden har basert på innspillene vi har fått, og kan kun bli bedre med dine tilbakemeldinger.
Finner du noe som bør endres, så ta kontakt med oss med riktig informasjon og vi skal forsøke å forbedre beskrivelsen.