Tsjekkisk Vorstehhund

Mer om Tsjekkisk Vorstehhund:

Rasestandard FCI / NKK

Gruppe:
 Stående fuglehunder  (Gruppe 7)
Seksjon:
 Fårehunder

Annerkjent av NKK:
FCI/NKK nummer: 245

Vekt (kg):

Fra DogLex

Staende-fuglehunder
...stående fuglehunder, som også kalles pointere, vorstehhunder og i noen grad bracker, er en gruppe hunder som typisk (inst...

Bilder av Tsjekkisk Vorstehhund

Ønsker du å dele dine bilder her så klikk her.

Bilde av Tsjekkisk Vorstehhund, nr 4284. Bilde av Tsjekkisk Vorstehhund, nr 4279. Bilde av Tsjekkisk Vorstehhund, nr 4280. Bilde av Tsjekkisk Vorstehhund, nr 4276. Bilde av Tsjekkisk Vorstehhund, nr 4272. Bilde av Tsjekkisk Vorstehhund, nr 4281. Bilde av Tsjekkisk Vorstehhund, nr 4274. Bilde av Tsjekkisk Vorstehhund, nr 4273. Bilde av Tsjekkisk Vorstehhund, nr 4283. Bilde av Tsjekkisk Vorstehhund, nr 4275. Bilde av Tsjekkisk Vorstehhund, nr 4282. Bilde av Tsjekkisk Vorstehhund, nr 4278.

Bildene er lagt inn med tillatelse fra eiere. Mener du et bilde ligger her mot lov om opphavsrett ber vi deg kontakte oss snarest med informasjon om hvilke bilde det gjelder. Vi trenger bildenummeret. Dette finner du i teksten når du klikker på bildet. (F.eks. Bilde av Tsjekkisk Vorstehhund, nr 4384.)
Siden bildene ligger her med tillatelse, kan ikke bildene gjenbrukes andre steder. Det er derfor kopirettigheter på bildene.

Hver hund har sine særegenheter og personlighet. Om du har kjennskap til Tsjekkisk Vorstehhund kan du derfor ha noen andre erfaringer enn det som kommer frem her. Vi forsøker å beskrive de egenskapene hunden har basert på innspillene vi har fått, og kan kun bli bedre med dine tilbakemeldinger.
Finner du noe som bør endres, så ta kontakt med oss med riktig informasjon og vi skal forsøke å forbedre beskrivelsen.