Kontinental Bulldog

Kontinental Bulldog

 Det finnes flere beskrivelser og opplevelser om Kontinental Bulldog.
Klikk her for å lese de eller skrive om din egen opplevelse med hunden.

Den kontinentale Bulldog er en ny rase som stammer fra Sveits.Den er oppmerkson,trygg og vennlig.Ikke aggresiv eller sjenert. Passer godt i familie.

Kontinentale Bulldog er middels kraftig.
Han er en god familie og følgesvenn hund.
Den har den samme typiske karakteren og utseende som en vanlig bulldog.

Historikk for Kontinental Bulldog

Den første oppdretteren var Imelda Angehrn, som hadde avlet engelsk Bulldogs i over 30 år. Hun var ikke fornøyd med den dårlige helsen som rasen hadde fått. Så etter å ha fått tillatelse fra den sveitsiske Kennel klubben begynte hun med "rebreed" av The Bulldog tilbake til slik den var på begynnelsen av det 20. århundre. Hun krysset EB med Old English Bulldogs fra Amerika. Disse hundene ble kalt «Old type Pickwick Bulldogs" og siden 2004 da den sveitsiske kennel klubben anerkjente den kontinentale bulldogen som en ny rase."The Continental Bulldog".

Mer om Kontinental Bulldog:

Størrelse:

Stor

Vekt (kg):

Høyde (cm):

Hann: 40 -46cm
Tispe: 40-44cm

Pelslengde:

kort

Bilder av Kontinental Bulldog

Ønsker du å dele dine bilder her så klikk her.

Bildene er lagt inn med tillatelse fra eiere. Mener du et bilde ligger her mot lov om opphavsrett ber vi deg kontakte oss snarest med informasjon om hvilke bilde det gjelder. Vi trenger bildenummeret. Dette finner du i teksten når du klikker på bildet. (F.eks. Bilde av Kontinental Bulldog, nr 4384.)
Siden bildene ligger her med tillatelse, kan ikke bildene gjenbrukes andre steder. Det er derfor kopirettigheter på bildene.

Hver hund har sine særegenheter og personlighet. Om du har kjennskap til Kontinental Bulldog kan du derfor ha noen andre erfaringer enn det som kommer frem her. Vi forsøker å beskrive de egenskapene hunden har basert på innspillene vi har fått, og kan kun bli bedre med dine tilbakemeldinger.
Finner du noe som bør endres, så ta kontakt med oss med riktig informasjon og vi skal forsøke å forbedre beskrivelsen.