Belgrade Terrier

Belgrade Terrier

 Det finnes flere beskrivelser og opplevelser om Belgrade Terrier.
Klikk her for å lese de eller skrive om din egen opplevelse med hunden.

De ble opprinnelig avlet for jakt, spesielt på ulike skadedyr.

De fleste hundene har kort glatt pels, men det finnes også strihåret og langhåret variater, av utseende ligner denne hunden på en mindre Basset hund eller litt tyngre dachshund eller Beagle. Temperamentmessig er denne hunden søt, mild og hengiven, faktisk passer disse hundene godt som familiehunder.

Historikk for Belgrade Terrier

Det "gamle" Jugoslavia var et land som lenge var kjent for sin hundeoppdrett, landet produserte mange av de rasene som vi fortsatt kjenner og elsker i dag. Beograd Terrier er en av de rasene som kommer ifra dette landet. Mange mener og tror at Beograd Terrier nedstammer fra den lille greske Alopekishunden, og Balkan Terrierene.

Mer om Belgrade Terrier:

Vekt (kg):

Hann: ca.30 cm
Tispe: ca.30 cm

Farge(r):

Fawn med en svart

Pelslengde:

Kort

Pels:

glatt

Pelsstell:

Lite

Allergi:

Ja

Aktivitet:

Endel

Bilder av Belgrade Terrier

Ønsker du å dele dine bilder her så klikk her.

Bildene er lagt inn med tillatelse fra eiere. Mener du et bilde ligger her mot lov om opphavsrett ber vi deg kontakte oss snarest med informasjon om hvilke bilde det gjelder. Vi trenger bildenummeret. Dette finner du i teksten når du klikker på bildet. (F.eks. Bilde av Belgrade Terrier, nr 4384.)
Siden bildene ligger her med tillatelse, kan ikke bildene gjenbrukes andre steder. Det er derfor kopirettigheter på bildene.

Hver hund har sine særegenheter og personlighet. Om du har kjennskap til Belgrade Terrier kan du derfor ha noen andre erfaringer enn det som kommer frem her. Vi forsøker å beskrive de egenskapene hunden har basert på innspillene vi har fått, og kan kun bli bedre med dine tilbakemeldinger.
Finner du noe som bør endres, så ta kontakt med oss med riktig informasjon og vi skal forsøke å forbedre beskrivelsen.