Cao dos Mourey

Cao dos Mourey

 Det finnes flere beskrivelser og opplevelser om Cao dos Mourey.
Klikk her for å lese de eller skrive om din egen opplevelse med hunden.

Cao dos mourey betyr ganske enkelt "Hund fra Mourey" eller "Mourey's Hund" på portugisisk

Cao dos Mourey er en veldig hengiven hund for alle medlemmer av hans familie, men kan være reservert ovenfor fremmede. De beskytter sin Familie og sin eiendom. De må tidlig sosialiseres. De er tolerante ovenfor andre hunder og dyr ved riktig sosialisering, men kan noen ganger prøve å dominere andre hunder hvis eierne ikke er der for å kommunisere til hunden om at det er en uønsket adferd. De er veldig glad i å leke med ball og liker å trene. Lydighetstrening er et must for denne rasen. Denne rasen kan godt bo i leilighet da den er relativt rolige innendørs.

Historikk for Cao dos Mourey

Forskning og valg av fundamentet til denne rasen begynte i 1975. De primære rasene som ble valgt var Mastiff, Bulldog og Terrier.

Mer om Cao dos Mourey:

Størrelse:

Gigant

Vekt (kg):

Hann: 72-81 kg
Tispe: 63-72 kg

Høyde (cm):

Hann: ca.76 cm
Tispe: ca.68 cm

Farge(r):

Nyanser av Brindle, kan være hvit på bryst

Pelslengde:

Kort

Pelsstell:

Endel

Allergi:

Ja

Aktivitet:

Endel

Bilder av Cao dos Mourey

Ønsker du å dele dine bilder her så klikk her.

Bildene er lagt inn med tillatelse fra eiere. Mener du et bilde ligger her mot lov om opphavsrett ber vi deg kontakte oss snarest med informasjon om hvilke bilde det gjelder. Vi trenger bildenummeret. Dette finner du i teksten når du klikker på bildet. (F.eks. Bilde av Cao dos Mourey, nr 4384.)
Siden bildene ligger her med tillatelse, kan ikke bildene gjenbrukes andre steder. Det er derfor kopirettigheter på bildene.

Hver hund har sine særegenheter og personlighet. Om du har kjennskap til Cao dos Mourey kan du derfor ha noen andre erfaringer enn det som kommer frem her. Vi forsøker å beskrive de egenskapene hunden har basert på innspillene vi har fått, og kan kun bli bedre med dine tilbakemeldinger.
Finner du noe som bør endres, så ta kontakt med oss med riktig informasjon og vi skal forsøke å forbedre beskrivelsen.