Chacy Ranior

Chacy Ranior

 Det finnes flere beskrivelser og opplevelser om Chacy Ranior.
Klikk her for å lese de eller skrive om din egen opplevelse med hunden.

Dette er en liten amerikansk krabat som er meget atletiske, passer derfor godt til agility og lydighet prøvelser.

Chacy Ranior er ganske lett å trene lydighet. Stabil, utgående, leken, våken, nysgjerrig, veldig intelligent, hengiven og lojal mot familien.Liker barn så lenge de visre lederskap overfor hunden. De trenger en eier som er rolig, bestemt og selvsikker. Hvis du skal være borte hele dagen kan du tenke på å få to av disse hundene, eller en katt for å holde hunden med selskap.

Historikk for Chacy Ranior

Chacy Ranior ble utviklet fra malteser, Bichon Frise, Shih-Tzu, Yorkshire Terrier, Lhasa Apso, Mini Schnauzer, Puddel, og Havanna. Chacy Ranior ble opprinnelig kalt "Shichon." I desember 2005 ble det besluttet å endre navnet til Chacy Ranior fra Shichon.

Mer om Chacy Ranior:

Størrelse:

Liten

Vekt (kg):

Hann: 7-9 kg
Tispe: 7-9 kg

Høyde (cm):

Hann: 23-31 cm
Tispe: 23-31 cm

Farge(r):

Mange varianter

Pels:

Myk og tett

Pelsstell:

Endel

Allergi:

Lite

Aktivitet:

Endel

Bilder av Chacy Ranior

Ønsker du å dele dine bilder her så klikk her.

Bildene er lagt inn med tillatelse fra eiere. Mener du et bilde ligger her mot lov om opphavsrett ber vi deg kontakte oss snarest med informasjon om hvilke bilde det gjelder. Vi trenger bildenummeret. Dette finner du i teksten når du klikker på bildet. (F.eks. Bilde av Chacy Ranior, nr 4384.)
Siden bildene ligger her med tillatelse, kan ikke bildene gjenbrukes andre steder. Det er derfor kopirettigheter på bildene.

Hver hund har sine særegenheter og personlighet. Om du har kjennskap til Chacy Ranior kan du derfor ha noen andre erfaringer enn det som kommer frem her. Vi forsøker å beskrive de egenskapene hunden har basert på innspillene vi har fått, og kan kun bli bedre med dine tilbakemeldinger.
Finner du noe som bør endres, så ta kontakt med oss med riktig informasjon og vi skal forsøke å forbedre beskrivelsen.