Dakotah Shepherd

Dakotah Shepherd

 Det finnes flere beskrivelser og opplevelser om Dakotah Shepherd.
Klikk her for å lese de eller skrive om din egen opplevelse med hunden.

Dakotah Shepherd er ekstremt smarte, liker trening og passer til agility, terapihunder, lydighet osv.
 

Dakotah Shepherd er en veldig lojal hund som elsker sin familie. Ekstremt smart, brukes til gjeting, agility, terapi og kan nå et høyt nivå på lydighet. Meget forsiktig ovenfor barn og er veldig glad å leke med familien sin. Den må tas med på daglige turer og må også trenes mye mentalt. De kan bjeffe for å advare deg mot inntrengere men de er ikke noen vakthunder, de er heller ikke avlet for å være det.
 

Historikk for Dakotah Shepherd

Dette er en ny rase som ble avlet fram i ca 2004. Noen av rasene i linjene er engelsk Shepherd, Border Collie og Australsk kelpie.

Mer om Dakotah Shepherd:

Størrelse:

Middels

Vekt (kg):

Hann: 16-23 kg
Tispe: 16-23 kg

Høyde (cm):

Hann: 43-54 cm
Tispe: 43-54 cm

Farge(r):

Sort og tan eller nyanser av Sable

Pelslengde:

Kort/halvlangt

Pelsstell:

Lite

Allergi:

Ja

Aktivitet:

Endel

Bilder av Dakotah Shepherd

Ønsker du å dele dine bilder her så klikk her.

Bildene er lagt inn med tillatelse fra eiere. Mener du et bilde ligger her mot lov om opphavsrett ber vi deg kontakte oss snarest med informasjon om hvilke bilde det gjelder. Vi trenger bildenummeret. Dette finner du i teksten når du klikker på bildet. (F.eks. Bilde av Dakotah Shepherd, nr 4384.)
Siden bildene ligger her med tillatelse, kan ikke bildene gjenbrukes andre steder. Det er derfor kopirettigheter på bildene.

Hver hund har sine særegenheter og personlighet. Om du har kjennskap til Dakotah Shepherd kan du derfor ha noen andre erfaringer enn det som kommer frem her. Vi forsøker å beskrive de egenskapene hunden har basert på innspillene vi har fått, og kan kun bli bedre med dine tilbakemeldinger.
Finner du noe som bør endres, så ta kontakt med oss med riktig informasjon og vi skal forsøke å forbedre beskrivelsen.