Dogo Guatemalteco

Dogo Guatemalteco

 Det finnes flere beskrivelser og opplevelser om Dogo Guatemalteco.
Klikk her for å lese de eller skrive om din egen opplevelse med hunden.

Dogo Guatemalteco er en middels stor hund, av utseende ligner den på Dogo Argentino, men den har en egen opprinnelse.

Dogo Guatemalteco er en ganske rolig og kontrollert rase som egner seg godt som vakt og familiehund. Den er mistenksom av natur og vil vokte eiendom og familien sin mot fremmede, så de trenger å sosialiserer og trenes fra ung alder av erfarne hundeeiere. Den elsker å være sammen meed sin famile og vil bli barnas beste venn. Dette er ingen kamphund, så den vil gå godt overens med andre hunder den vokser opp sammen med, den vil også akseptere andre hunder. Den kan godt bo i leilighet med på grunn av sitt vokterinstinkt kan den bjeffe.
 

Historikk for Dogo Guatemalteco

Det ble oppdrettet av familien Gallusser i Guatemala i 1930, det er ikke mange av denne rasen utenfor sitt hjemland, med unntak av noen få som finnes i USA. Denne rasen var en gang kjent som den guatemalske Bull Terrieren, men nylig ble navnet endret.

Mer om Dogo Guatemalteco:

Størrelse:

Stor

Vekt (kg):

Hann: 25-36 kg
Tispe: 25-36 kg

Høyde (cm):

Hann: 56-61 cm
Tispe: 56-61 cm

Farge(r):

Hvit med sorte tegnigner rundt øyner eller hode.

Pelslengde:

Kort

Pels:

Glatt og tett

Pelsstell:

Lite

Allergi:

Ja

Aktivitet:

Endel

Bilder av Dogo Guatemalteco

Ønsker du å dele dine bilder her så klikk her.

Bildene er lagt inn med tillatelse fra eiere. Mener du et bilde ligger her mot lov om opphavsrett ber vi deg kontakte oss snarest med informasjon om hvilke bilde det gjelder. Vi trenger bildenummeret. Dette finner du i teksten når du klikker på bildet. (F.eks. Bilde av Dogo Guatemalteco, nr 4384.)
Siden bildene ligger her med tillatelse, kan ikke bildene gjenbrukes andre steder. Det er derfor kopirettigheter på bildene.

Hver hund har sine særegenheter og personlighet. Om du har kjennskap til Dogo Guatemalteco kan du derfor ha noen andre erfaringer enn det som kommer frem her. Vi forsøker å beskrive de egenskapene hunden har basert på innspillene vi har fått, og kan kun bli bedre med dine tilbakemeldinger.
Finner du noe som bør endres, så ta kontakt med oss med riktig informasjon og vi skal forsøke å forbedre beskrivelsen.