Lottatore Brindisino

Lottatore Brindisino

 Det finnes flere beskrivelser og opplevelser om Lottatore Brindisino.
Klikk her for å lese de eller skrive om din egen opplevelse med hunden.

Det sies at denne kamphunden ble utviklet ved at man krysset Rottweiler, Cane Corsos og Pit Bulls i byen Brindisi, som ligger i Italia.

Disse hundene er kjent for å være svært lojale mot sin herre og sin familie. Denne kvaliteten gjør dem til svært gode vakthunder.De kan ha en tendens til å bli litt for brutale og også svært aggressive, noe som gjør at de ikke egner seg til å være rundt små barn. Disse hundene trenger en meget erfaren eier som kan oppdra de rett fra et tidlig stadie. De er reserverte mot fremmede. De er kjent for å være snille mot andre dyr som er mindre enn de selv. Den korte pelsen kan tørkes med en fuktig klut for å holde den ren, eller hunden kan bade med behov.

Historikk for Lottatore Brindisino

Dette er en meget sjelden rase som kommer ifra Italia.

Mer om Lottatore Brindisino:

Størrelse:

Middels

Vekt (kg):

Hann: 18-31 kg
Tispe: 18-31 kg

Høyde (cm):

Hann: 55-71 cm
Tispe: 55-71 cm

Farge(r):

Mange varianter

Pelslengde:

Kort

Pels:

Tett

Pelsstell:

Lite

Allergi:

Ja

Aktivitet:

Mye

Bilder av Lottatore Brindisino

Ønsker du å dele dine bilder her så klikk her.

Bildene er lagt inn med tillatelse fra eiere. Mener du et bilde ligger her mot lov om opphavsrett ber vi deg kontakte oss snarest med informasjon om hvilke bilde det gjelder. Vi trenger bildenummeret. Dette finner du i teksten når du klikker på bildet. (F.eks. Bilde av Lottatore Brindisino, nr 4384.)
Siden bildene ligger her med tillatelse, kan ikke bildene gjenbrukes andre steder. Det er derfor kopirettigheter på bildene.

Hver hund har sine særegenheter og personlighet. Om du har kjennskap til Lottatore Brindisino kan du derfor ha noen andre erfaringer enn det som kommer frem her. Vi forsøker å beskrive de egenskapene hunden har basert på innspillene vi har fått, og kan kun bli bedre med dine tilbakemeldinger.
Finner du noe som bør endres, så ta kontakt med oss med riktig informasjon og vi skal forsøke å forbedre beskrivelsen.