Markiesje

Markiesje

 Det finnes flere beskrivelser og opplevelser om Markiesje.
Klikk her for å lese de eller skrive om din egen opplevelse med hunden.

Liten nederlandsk spaniel som passer utmerket som selskapshund. Elsker sportsaktiviteter som for eksempel agility, adferd og lydighet, eller freespee.

Markiesje trenger plass til å løpe og tid til å leke for å være mentalt og fysisk skikket. De trenger å tas på en daglig spasertur eller joggetur. Denne spaniel-type hunden er aktiv, elegant, vennlig og med dens størrelse, intelligens og søte utseende er den en ideell familiehund.

Historikk for Markiesje

Markiesje er en nederlandsk innfødt rase som også er en nyskapning. Den har en spaniel-puddel arv. Den har lenge vært funnet på gårdene i Nederland, men har først nylig blitt akseptert av det nederlandske Kennel Club.
 

Mer om Markiesje:

Størrelse:

Liten

Vekt (kg):

Hann: ca.10 kg
Tispe: ca.10 kg

Høyde (cm):

Hann: 34-39 cm
Tispe: 32-37 cm

Farge(r):

Svart, noen ganger med hvite tegninger,

Pelslengde:

Langt

Pels:

Silkeaktig

Pelsstell:

Endel

Allergi:

Ja

Aktivitet:

Endel

Bilder av Markiesje

Ønsker du å dele dine bilder her så klikk her.

Bildene er lagt inn med tillatelse fra eiere. Mener du et bilde ligger her mot lov om opphavsrett ber vi deg kontakte oss snarest med informasjon om hvilke bilde det gjelder. Vi trenger bildenummeret. Dette finner du i teksten når du klikker på bildet. (F.eks. Bilde av Markiesje, nr 4384.)
Siden bildene ligger her med tillatelse, kan ikke bildene gjenbrukes andre steder. Det er derfor kopirettigheter på bildene.

Hver hund har sine særegenheter og personlighet. Om du har kjennskap til Markiesje kan du derfor ha noen andre erfaringer enn det som kommer frem her. Vi forsøker å beskrive de egenskapene hunden har basert på innspillene vi har fått, og kan kun bli bedre med dine tilbakemeldinger.
Finner du noe som bør endres, så ta kontakt med oss med riktig informasjon og vi skal forsøke å forbedre beskrivelsen.