Perro Cimarron

Perro Cimarron

Perro Cimarron er en mellomstor molosser fra Uruguay. Den er meget populær og blir sett på som deres nasjonalhund. Den blir oftest brukt til vakthold og villsvinjakt.

Perro Cimarro er rolig og balansert rundt sin familie men er aggressiv mot fremmede. Det er en muskuløs, kompakt og sterkt rase som trenger sosialisering og lydighetstrening fra tidlig stadie.

Historikk for Perro Cimarron

Perro Cimarron er en etterkommer av den spanske Mastiffen som ble brakt til Sør-Amerika på 1700- tallet.

Mer om Perro Cimarron:

Størrelse:

Stor

Vekt (kg):

Hann: 38-45 kg
Tispe: 38-45 kg

Høyde (cm):

Hann: 58-61 cm
Tispe: 58-61 cm

Farge(r):

Fawn,brindle, men kan være en blek gul (

Pelslengde:

Kort

Pels:

Tett

Pelsstell:

Lite

Allergi:

Ja

Aktivitet:

Endel

Bilder av Perro Cimarron

Ønsker du å dele dine bilder her så klikk her.

Bilde av Perro Cimarron, nr 7642. Bilde av Perro Cimarron, nr 7639. Bilde av Perro Cimarron, nr 7644. Bilde av Perro Cimarron, nr 7646. Bilde av Perro Cimarron, nr 7643. Bilde av Perro Cimarron, nr 7638. Bilde av Perro Cimarron, nr 7641. Bilde av Perro Cimarron, nr 7637. Bilde av Perro Cimarron, nr 7640. Bilde av Perro Cimarron, nr 7645. Bilde av Perro Cimarron, nr 7647.

Bildene er lagt inn med tillatelse fra eiere. Mener du et bilde ligger her mot lov om opphavsrett ber vi deg kontakte oss snarest med informasjon om hvilke bilde det gjelder. Vi trenger bildenummeret. Dette finner du i teksten når du klikker på bildet. (F.eks. Bilde av Perro Cimarron, nr 4384.)
Siden bildene ligger her med tillatelse, kan ikke bildene gjenbrukes andre steder. Det er derfor kopirettigheter på bildene.

Hver hund har sine særegenheter og personlighet. Om du har kjennskap til Perro Cimarron kan du derfor ha noen andre erfaringer enn det som kommer frem her. Vi forsøker å beskrive de egenskapene hunden har basert på innspillene vi har fått, og kan kun bli bedre med dine tilbakemeldinger.
Finner du noe som bør endres, så ta kontakt med oss med riktig informasjon og vi skal forsøke å forbedre beskrivelsen.