Beskrivelser og opplevelser med Russisk-Europeisk Laika

Beskrivelse av Russisk-Europeisk Laika

Russisk-Europeisk Laika er en hunderase som stammer fra Russland og tilhører gruppen av urhunder. Denne rasen er kjent for å være en dyktig jakthund som har blitt brukt til å jakte på alt fra småvilt til store dyr som elg og bjørn.

Laikaen har en mellomstor kroppsbygning med en tett og værbestandig pels. Pelsen er kort på hodet og beina, mens den er lengre og tettere på kroppen. Fargene kan variere, men de vanligste er sort, grå eller rødbrun.

Russisk-Europeisk Laika er en aktiv og livlig hund som krever mye mosjon og mental stimulering for å være lykkelig. Den er også kjent for å være en lojal og selvstendig hund som kan være reservert overfor fremmede. Derfor er det viktig å trene og sosialisere denne rasen fra en tidlig alder.

Generelt sett er Russisk-Europeisk Laika en sunn og hardfør hunderase som kan leve i mange år. Med riktig trening og omsorg kan denne hunden være en fantastisk følgesvenn og jakthund for erfarne eiere som er villige til å gi den den nødvendige tiden og oppmerksomheten den trenger.

Bilder av Russisk-Europeisk-Laika

Ønsker du å dele dine bilder her så klikk her.

Bilde av Russisk-Europeisk-Laika, nr 6693. Bilde av Russisk-Europeisk-Laika, nr 6695. Bilde av Russisk-Europeisk-Laika, nr 6691. Bilde av Russisk-Europeisk-Laika, nr 6697. Bilde av Russisk-Europeisk-Laika, nr 6696. Bilde av Russisk-Europeisk-Laika, nr 6699. Bilde av Russisk-Europeisk-Laika, nr 6702. Bilde av Russisk-Europeisk-Laika, nr 6694. Bilde av Russisk-Europeisk-Laika, nr 6700. Bilde av Russisk-Europeisk-Laika, nr 6698. Bilde av Russisk-Europeisk-Laika, nr 6690. Bilde av Russisk-Europeisk-Laika, nr 6692.

Bildene er lagt inn med tillatelse fra eiere. Mener du et bilde ligger her mot lov om opphavsrett ber vi deg kontakte oss snarest med informasjon om hvilke bilde det gjelder. Vi trenger bildenummeret. Dette finner du i teksten når du klikker på bildet. (F.eks. Bilde av Russisk-Europeisk-Laika, nr 4384.)
Siden bildene ligger her med tillatelse, kan ikke bildene gjenbrukes andre steder. Det er derfor kopirettigheter på bildene.

Hver hund har sine særegenheter og personlighet. Om du har kjennskap til Russisk-Europeisk-Laika kan du derfor ha noen andre erfaringer enn det som kommer frem her. Vi forsøker å beskrive de egenskapene hunden har basert på innspillene vi har fått, og kan kun bli bedre med dine tilbakemeldinger.
Finner du noe som bør endres, så ta kontakt med oss med riktig informasjon og vi skal forsøke å forbedre beskrivelsen.

Les beskrivelser fra andre om rasen:

 Beskrivelse fra Rasehund.noMer informasjon om Russisk-Europeisk-Laika:

Rasestandard FCI / NKK
Gruppe:
 Spisshunder  (Gruppe 5)
Seksjon:
 Kveghunder

Annerkjent av NKK:
FCI/NKK nummer: 304

Størrelse:

Middels

Vekt (kg):

Hann: ca. 25 kg
Tispe: ca.25 kg

Høyde (cm):

Hann: 52-58 cm
Tispe: 50-56 cm

Farge(r):

Diverse farger

Pelslengde:

Middels

Pels:

Hard og slett

Pelsstell:

Lite

Allergi:

Ja

Aktivitet:

Mye

Fra DogLex

Elghunder
...   elghunden er en glimrende jaktpartner på storviltjakt. disse hundene h&oslas...