Beskrivelser og opplevelser med Hannoveransk Viltsporhund

Beskrivelse av Hannoveransk Viltsporhund

Hannoveransk Viltsporhund er en tysk hunderase som er spesielt egnet for å spore og finne vilt. Rasen er kjent for sin utholdenhet og styrke, og har en kraftig bygning med en gjennomsnittlig høyde på 50-60 cm og en vekt på rundt 30-40 kg.

Denne hunderasen har en karakteristisk kort, hard pels som er svart eller brun i farge, og har ofte en hvit flekk på brystet eller halsen. Ørene er lange og hengende, og rasen har et intelligent og oppmerksomt uttrykk.

Hannoveransk Viltsporhund har en naturlig nysgjerrighet og en utmerket luktesans som gjør at de er spesielt egnet for jakt og sporing av vilt. Rasen er også kjent for å være lojale og hengivne til eierne sine, og trives best når de får regelmessig trening og aktivitet.

På grunn av deres naturlige instinkter og høye energinivå, er Hannoveransk Viltsporhund best egnet for erfarne hundeeiere som kan gi dem den oppmerksomheten og treningen de trenger. Men for de som er villige til å investere tiden og energien i rasen, kan Hannoveransk Viltsporhund være en fantastisk følgesvenn og jakt- eller sporingspartner.

Bilder av Hannoveransk-Viltsporhund

Ønsker du å dele dine bilder her så klikk her.

Bilde av Hannoveransk-Viltsporhund, nr 2975. Bilde av Hannoveransk-Viltsporhund, nr 2982. Bilde av Hannoveransk-Viltsporhund, nr 2976. Bilde av Hannoveransk-Viltsporhund, nr 6347. Bilde av Hannoveransk-Viltsporhund, nr 6345. Bilde av Hannoveransk-Viltsporhund, nr 6348. Bilde av Hannoveransk-Viltsporhund, nr 6352. Bilde av Hannoveransk-Viltsporhund, nr 2981. Bilde av Hannoveransk-Viltsporhund, nr 6350. Bilde av Hannoveransk-Viltsporhund, nr 6353. Bilde av Hannoveransk-Viltsporhund, nr 2979. Bilde av Hannoveransk-Viltsporhund, nr 6351. Bilde av Hannoveransk-Viltsporhund, nr 2983. Bilde av Hannoveransk-Viltsporhund, nr 6346. Bilde av Hannoveransk-Viltsporhund, nr 2978. Bilde av Hannoveransk-Viltsporhund, nr 6349. Bilde av Hannoveransk-Viltsporhund, nr 2977. Bilde av Hannoveransk-Viltsporhund, nr 2974. Bilde av Hannoveransk-Viltsporhund, nr 2980. Bilde av Hannoveransk-Viltsporhund, nr 6354.

Bildene er lagt inn med tillatelse fra eiere. Mener du et bilde ligger her mot lov om opphavsrett ber vi deg kontakte oss snarest med informasjon om hvilke bilde det gjelder. Vi trenger bildenummeret. Dette finner du i teksten når du klikker på bildet. (F.eks. Bilde av Hannoveransk-Viltsporhund, nr 4384.)
Siden bildene ligger her med tillatelse, kan ikke bildene gjenbrukes andre steder. Det er derfor kopirettigheter på bildene.

Hver hund har sine særegenheter og personlighet. Om du har kjennskap til Hannoveransk-Viltsporhund kan du derfor ha noen andre erfaringer enn det som kommer frem her. Vi forsøker å beskrive de egenskapene hunden har basert på innspillene vi har fått, og kan kun bli bedre med dine tilbakemeldinger.
Finner du noe som bør endres, så ta kontakt med oss med riktig informasjon og vi skal forsøke å forbedre beskrivelsen.

Les beskrivelser fra andre om rasen:

 Beskrivelse fra Rasehund.noMer informasjon om Hannoveransk-Viltsporhund:

Rasestandard FCI / NKK
Gruppe:
 Drivende- og sporhunder  (Gruppe 6)
Seksjon:
 Kveghunder

Annerkjent av NKK:
FCI/NKK nummer: 213

Størrelse:

Stor

Vekt (kg):

Hann: 30 – 40 kg
Tispe: 25 – 35 kg

Høyde (cm):

Hann: 50 – 55 cm
Tispe: 48 – 53 cm

Farge(r):

Lys til mørk hjorterød, mer eller mindre tigret, med eller uten maske.

Pelslengde:

Kort

Pels:

Tett, hardt til grovt.

Allergi:

Ja

Aktivitet:

Mye