Beskrivelser og opplevelser med Japanese Chin

Beskrivelse av Japanese Chin

Japanese Chin er en liten rase av selskapshunder som har en lang historie som kjæledyr i Japan. Rasen har et karakteristisk utseende med en kort snute, store, mørke øyne og en myk, lang pels som kommer i en rekke farger. De er også kjent for sin elegante kroppsholdning og deres bevegelser som gir inntrykk av å danse.

Disse hundene er en perfekt følgesvenn for familier og enkeltpersoner som bor i små leiligheter eller hus, da de er små og trenger ikke mye plass. De har en mild og hengiven personlighet og trives med menneskelig selskap. De er vennlige og kjærlige mot både barn og voksne.

Selv om Japanese Chin er en selskapshund, er de også intelligente og kan lære triks og lydighet. De er imidlertid ikke en hardtarbeidende rase og trenger ikke mye trening. Daglige turer eller korte økter med lek og trening vil være tilstrekkelig for å holde dem sunne og glade.

I tillegg til å være en flott følgesvenn, er Japanese Chin også kjent for å være en stille hunderase. De bjeffer sjelden, noe som gjør dem til en ideell hund for leiligheter og byområder.

Sammenfattende er Japanese Chin en flott hunderase for de som leter etter en liten, hengiven og fredelig følgesvenn.

Bilder av Japanese-Chin

Ønsker du å dele dine bilder her så klikk her.

Bilde av Japanese-Chin, nr 3173. Bilde av Japanese-Chin, nr 8410. Bilde av Japanese-Chin, nr 3168. Bilde av Japanese-Chin, nr 8405. Bilde av Japanese-Chin, nr 8409. Bilde av Japanese-Chin, nr 3175. Bilde av Japanese-Chin, nr 8411. Bilde av Japanese-Chin, nr 8406. Bilde av Japanese-Chin, nr 3169. Bilde av Japanese-Chin, nr 3177. Bilde av Japanese-Chin, nr 3170. Bilde av Japanese-Chin, nr 8408. Bilde av Japanese-Chin, nr 3171. Bilde av Japanese-Chin, nr 3172.

Bildene er lagt inn med tillatelse fra eiere. Mener du et bilde ligger her mot lov om opphavsrett ber vi deg kontakte oss snarest med informasjon om hvilke bilde det gjelder. Vi trenger bildenummeret. Dette finner du i teksten når du klikker på bildet. (F.eks. Bilde av Japanese-Chin, nr 4384.)
Siden bildene ligger her med tillatelse, kan ikke bildene gjenbrukes andre steder. Det er derfor kopirettigheter på bildene.

Hver hund har sine særegenheter og personlighet. Om du har kjennskap til Japanese-Chin kan du derfor ha noen andre erfaringer enn det som kommer frem her. Vi forsøker å beskrive de egenskapene hunden har basert på innspillene vi har fått, og kan kun bli bedre med dine tilbakemeldinger.
Finner du noe som bør endres, så ta kontakt med oss med riktig informasjon og vi skal forsøke å forbedre beskrivelsen.

Les beskrivelser fra andre om rasen:

 Beskrivelse fra Rasehund.noMer informasjon om Japanese-Chin:

Rasestandard FCI / NKK
Gruppe:
 Selskapshunder  (Gruppe 9)
Seksjon:
 Primitive jakthundraser med hårkam på ryggen

Annerkjent av NKK:
FCI/NKK nummer: 206

Størrelse:

Toy

Vekt (kg):

Hann: 3-4 kg
Tispe: 3-4 kg

Høyde (cm):

Hann: 20-27 cm
Tispe: 20-27 cm

Farge(r):

Hvit med sorte eller røde tegninger

Pelslengde:

Langt

Pels:

Rett og silkeaktig

Pelsstell:

Endel

Allergi:

Ja

Aktivitet:

Lite