Beskrivelser og opplevelser med Tysk Bracke

Beskrivelse av Tysk Bracke

Tysk Bracke er en hunderase som har sitt opphav i Tyskland. Denne rasen har en middels stor kropp, med en muskuløs og godt proporsjonert bygning. Pelsen er kort og tett, og kommer i en rekke forskjellige farger, inkludert brune, sorte og hvite.

Tysk Bracke er en svært aktiv rase som er kjent for sin utmerkede luktesans og evne til å spore byttedyr. Denne rasen brukes ofte til jakt, spesielt på småvilt som hare og rev. Tysk Bracke er også en god familiehund og er vanligvis veldig glad i barn. Den er en lojal og hengiven følgesvenn som trives godt i et hjemmemiljø.

Tysk Bracke er en sunn rase som vanligvis lever i 12-14 år. Som med alle hunderaser, er det imidlertid viktig å gi dem regelmessig mosjon og god ernæring for å opprettholde deres generelle helse og trivsel. Hvis du vurderer å skaffe deg en Tysk Bracke, bør du vurdere å kontakte en anerkjent oppdretter for å sikre at du får en sunn og lykkelig valp.

Bilder av Tysk-Bracke

Ønsker du å dele dine bilder her så klikk her.

Bilde av Tysk-Bracke, nr 3743. Bilde av Tysk-Bracke, nr 3744. Bilde av Tysk-Bracke, nr 3749. Bilde av Tysk-Bracke, nr 3747. Bilde av Tysk-Bracke, nr 3746. Bilde av Tysk-Bracke, nr 3745. Bilde av Tysk-Bracke, nr 3748.

Bildene er lagt inn med tillatelse fra eiere. Mener du et bilde ligger her mot lov om opphavsrett ber vi deg kontakte oss snarest med informasjon om hvilke bilde det gjelder. Vi trenger bildenummeret. Dette finner du i teksten når du klikker på bildet. (F.eks. Bilde av Tysk-Bracke, nr 4384.)
Siden bildene ligger her med tillatelse, kan ikke bildene gjenbrukes andre steder. Det er derfor kopirettigheter på bildene.

Hver hund har sine særegenheter og personlighet. Om du har kjennskap til Tysk-Bracke kan du derfor ha noen andre erfaringer enn det som kommer frem her. Vi forsøker å beskrive de egenskapene hunden har basert på innspillene vi har fått, og kan kun bli bedre med dine tilbakemeldinger.
Finner du noe som bør endres, så ta kontakt med oss med riktig informasjon og vi skal forsøke å forbedre beskrivelsen.

Les beskrivelser fra andre om rasen:

 Beskrivelse fra Rasehund.noMer informasjon om Tysk-Bracke:

Rasestandard FCI / NKK
Gruppe:
 Drivende- og sporhunder  (Gruppe 6)
Seksjon:
 Fårehunder

Annerkjent av NKK:
FCI/NKK nummer: 299

Vekt (kg):