Beskrivelser og opplevelser med Great Japanese Dog

Beskrivelse av Great Japanese Dog

Den store japanske hunden, også kjent som "Akita Inu", er en majestetisk og kraftig rase som har sin opprinnelse i Japan. Disse hundene er kjent for sin tykke og fluffy pels, som kan være rød, brindle eller hvit. De har en kraftig og muskuløs kropp, med en bred og flat snute og små, tette ører som står oppreist.

Den store japanske hunden er kjent for å være lojal og beskyttende mot sin familie, men kan være reservert og skeptisk overfor fremmede. De er også en av de mest intelligente og selvstendige hunderasene, og trenger en eier som er villig til å investere tid og krefter i trening og sosialisering.

Disse hundene har en rik historie i Japan, hvor de tidligere ble brukt som jakthunder og kamphunder. I dag er de ofte brukt som selskapshunder og familiehunder, og er en populær rase over hele verden på grunn av deres vakre utseende og trofaste personlighet.

Bilder av Great-Japanese-Dog

Ønsker du å dele dine bilder her så klikk her.

Bilde av Great-Japanese-Dog, nr 6133. Bilde av Great-Japanese-Dog, nr 6128. Bilde av Great-Japanese-Dog, nr 6130. Bilde av Great-Japanese-Dog, nr 6127. Bilde av Great-Japanese-Dog, nr 2796. Bilde av Great-Japanese-Dog, nr 6135. Bilde av Great-Japanese-Dog, nr 2795. Bilde av Great-Japanese-Dog, nr 2797. Bilde av Great-Japanese-Dog, nr 6132. Bilde av Great-Japanese-Dog, nr 6131. Bilde av Great-Japanese-Dog, nr 2798. Bilde av Great-Japanese-Dog, nr 2793. Bilde av Great-Japanese-Dog, nr 6129. Bilde av Great-Japanese-Dog, nr 2799. Bilde av Great-Japanese-Dog, nr 6136. Bilde av Great-Japanese-Dog, nr 2794.

Bildene er lagt inn med tillatelse fra eiere. Mener du et bilde ligger her mot lov om opphavsrett ber vi deg kontakte oss snarest med informasjon om hvilke bilde det gjelder. Vi trenger bildenummeret. Dette finner du i teksten når du klikker på bildet. (F.eks. Bilde av Great-Japanese-Dog, nr 4384.)
Siden bildene ligger her med tillatelse, kan ikke bildene gjenbrukes andre steder. Det er derfor kopirettigheter på bildene.

Hver hund har sine særegenheter og personlighet. Om du har kjennskap til Great-Japanese-Dog kan du derfor ha noen andre erfaringer enn det som kommer frem her. Vi forsøker å beskrive de egenskapene hunden har basert på innspillene vi har fått, og kan kun bli bedre med dine tilbakemeldinger.
Finner du noe som bør endres, så ta kontakt med oss med riktig informasjon og vi skal forsøke å forbedre beskrivelsen.

Les beskrivelser fra andre om rasen:

 Beskrivelse fra Rasehund.noMer informasjon om Great-Japanese-Dog:

Rasestandard FCI / NKK
Gruppe:
 Pinscher-, schnauzer-, molosser og sennenhunder  (Gruppe 2)
Seksjon:
 Andre raser

Annerkjent av NKK:
FCI/NKK nummer: 344

Vekt (kg):