Amerikansk bully
Sammenlikne med:   

Amerikansk bully


Størrelse:
Aktivitet:
Pelsstell:
Passer for:
Allergi:

 
Amerikansk bully:
FCI: Ikke anerkjent av FCI
Hvordan kan en hund stå her som ikke er anerkjent av FCI
ANDRE NAVN: American bully
 
STØRRELSE: Stor
VEKT: Hann: -
Tispe: -
HØYDE: Hann: 46-53cm
Tispe: 43-51cm
FARGE(R): Alle farger og mønstre er tillatt
PELSLENGDE: Kort
PELS: Tettliggende, stiv og glansfull
PELSSTELL: Endel
ALLERGI: Ja
AKTIVITET: Endel
 

Treff i DogLex

Amerikansk bully
 

Den Amerikanske bully'en gir et inntrykk av stor styrke for størrelsen sin. Dette er en førsteklasses vakthund med en muskuløs kropp og kompakt hode.
Rasen er normalt en glad, utadvent, stabil og tilitsfull hund. Forsiktig og kjærlig mot mennesker. Godmodig, morsom, ekstremt lojal og hengiven for familien.
Den Amerikanske bullyen er omtrent alltid lydig, siden den ikke vil noe mer enn å tilfredsstille flokklederen.

Den regnes som ekstremt modig og intelligent vakthund som er full av liv. Rasen har lojaliteten og stabiliteten til den Amerikanske Pit Bull Terrieren mens den har beholdt den sosiale, elskverdigheten, vennligheten og utadventheten fra den Amerikanske Staffordshire Terrieren.

Denne unike rasen er kjent for å vise en ekstrem toleranse ovenfor barn og har en overveldende ivrighet for å tilfredstille sin familie. Selvsikker, men ikke aggresiv, har denne rasen et veldig behagelig vesen.

Fysisk er rasen en imponerende skikkelse med atletisk bygning med masse muskler. Det er ingen fastsatte vektnormer for denne rasen. Dersom familien er truet, vil hunden kjempe for å forsvare sine kjære til siste slutt.

Kommentarer:

Vi setter stor pris på kommentarer og bidrag for å bedre informasjonen om hunderasene. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Dersom du har meldinger til oss, kan du bruke dette skjemaet. Takk for at du bidrar til felles hundeglede og hjelper oss til å bli bedre!