Canis Panther

Canis Panther

 Det finnes flere beskrivelser og opplevelser om Canis Panther.
Klikk her for å lese de eller skrive om din egen opplevelse med hunden.

Canis Panther er en ny, sjelden og kontroversielle vakthundrase som er avlet frem i USA. Oppdretter av denne rasen mener denne hunden er den ultimate firbeinte livvakten.

Canis Panther er en svært følsom og kjærlig mot sin familie. De er svært intelligente, lett å trene og ekstremt lojale. De utmerker seg i lydighet, agility og de er veldig gode vakthunder. De bør sosialiseres med andre dyr og barn fra de er valper, fordi rasen har en tendens til å være skeptisk til fremmede.

Historikk for Canis Panther

Denne rasen ble utviklet i USA i 1970 av Mr. Cleotha "Skorpionen" Jones, Mr. Michael Stratten, og Mr. Lucas Lopez ved hjelp av Black Great Dane, Black Labrador, Dobermann, og Staffordshire Terrier.

Mer om Canis Panther:

Størrelse:

Stor

Vekt (kg):

Hann: 54-63 kg
Tispe: 38-48 kg

Høyde (cm):

Hann: 68-77 cm
Tispe: 62-68 cm

Farge(r):

Svart, Sjokolade, fawn / skinn, blå / grå

Pelslengde:

Kort

Pelsstell:

Lite

Allergi:

Ja

Aktivitet:

Mye

Bilder av Canis Panther

Ønsker du å dele dine bilder her så klikk her.

Bildene er lagt inn med tillatelse fra eiere. Mener du et bilde ligger her mot lov om opphavsrett ber vi deg kontakte oss snarest med informasjon om hvilke bilde det gjelder. Vi trenger bildenummeret. Dette finner du i teksten når du klikker på bildet. (F.eks. Bilde av Canis Panther, nr 4384.)
Siden bildene ligger her med tillatelse, kan ikke bildene gjenbrukes andre steder. Det er derfor kopirettigheter på bildene.

Hver hund har sine særegenheter og personlighet. Om du har kjennskap til Canis Panther kan du derfor ha noen andre erfaringer enn det som kommer frem her. Vi forsøker å beskrive de egenskapene hunden har basert på innspillene vi har fått, og kan kun bli bedre med dine tilbakemeldinger.
Finner du noe som bør endres, så ta kontakt med oss med riktig informasjon og vi skal forsøke å forbedre beskrivelsen.