Perro de Presa Mallorquin

Perro de Presa Mallorquin

 Det finnes flere beskrivelser og opplevelser om Perro de Presa Mallorquin.
Klikk her for å lese de eller skrive om din egen opplevelse med hunden.

Perro de Presa Mallorquin er en middels stor molosser fra Mallorca.

Denne rasen er mentalt sterk og trenger sosialisering og lydighetstrening fra en erfaren leder fra valpestadiet. Den er rolig av natur, hengiven og trofast mot sin lederfamilie, men trenger disiplin ellers vil den utfordre deg. Den er glad i barn men passer nok ikke til en førstegangseier. Egner seg utmerket som vakthund.Den trenger mye trim for å få ut mye både fysisk og psykisk.
 

Historikk for Perro de Presa Mallorquin

Perro de Presa Mallorquin ble nesten utryddet etter andre verdenskrig. De få gjenværende hundene ble krysset med Ca de Bestiar, engelsk bulldog og muligens også Perro de Toro.

Mer om Perro de Presa Mallorquin:

Størrelse:

Stor

Vekt (kg):

Hann: 35 - 38 kg
Tispe: 30 - 34 kg

Høyde (cm):

Hann: 55 - 58 cm
Tispe: 55 - 58 cm

Farge(r):

Tigret, fawn og sort. Mørke toner på brindle hunder, dypere nyanse foretrekkes på fawn, Hvite flekker er tillatt på forpotene, på bryst og på snuten opp til maksimalt 30% av hele pelsen. En svart maske er også tillatt.

Pelslengde:

Kort

Pels:

Grov

Pelsstell:

Lite

Allergi:

Ja

Aktivitet:

Mye

Bilder av Perro de Presa Mallorquin

Ønsker du å dele dine bilder her så klikk her.

Bildene er lagt inn med tillatelse fra eiere. Mener du et bilde ligger her mot lov om opphavsrett ber vi deg kontakte oss snarest med informasjon om hvilke bilde det gjelder. Vi trenger bildenummeret. Dette finner du i teksten når du klikker på bildet. (F.eks. Bilde av Perro de Presa Mallorquin, nr 4384.)
Siden bildene ligger her med tillatelse, kan ikke bildene gjenbrukes andre steder. Det er derfor kopirettigheter på bildene.

Hver hund har sine særegenheter og personlighet. Om du har kjennskap til Perro de Presa Mallorquin kan du derfor ha noen andre erfaringer enn det som kommer frem her. Vi forsøker å beskrive de egenskapene hunden har basert på innspillene vi har fått, og kan kun bli bedre med dine tilbakemeldinger.
Finner du noe som bør endres, så ta kontakt med oss med riktig informasjon og vi skal forsøke å forbedre beskrivelsen.