Beskrivelser og opplevelser med Perro de Presa Mallorquin

Beskrivelse av Perro de Presa Mallorquin

Perro de Presa Mallorquin, også kjent som Mallorca Bull Dog, er en stor og kraftig hunderase som stammer fra Mallorca, en øy i Middelhavet utenfor kysten av Spania. Denne rasen er en mastiff-type hund som er kjent for sin styrke, mot og lojalitet.

Perro de Presa Mallorquin har en imponerende størrelse, med en gjennomsnittlig høyde på mellom 56 og 66 centimeter og en vekt på mellom 34 og 40 kilo. Pelsen deres er kort og glatt, og kommer vanligvis i farger som grått, brunt og svart.

Som en beskyttende og modig rase, ble Perro de Presa Mallorquin tidligere brukt som vakt- og jakthunder på Mallorca. I dag er rasen fortsatt kjent for sin naturlige beskyttelsesevne og evne til å beskytte familien sin, og blir ofte brukt som vakthunder og i politiet.

Perro de Presa Mallorquin er en lojal og kjærlig hund, men kan være reservert og mistenksom overfor fremmede. Det er viktig å trene og sosialisere denne rasen fra en tidlig alder for å sikre at de er godt tilpasset til ulike situasjoner og mennesker.

I likhet med alle store raser, har Perro de Presa Mallorquin en høyere risiko for helseproblemer som hoftedysplasi og kardiovaskulære sykdommer. Det er viktig å gi denne rasen regelmessig mosjon og god ernæring for å opprettholde en sunn og aktiv livsstil.

Bilder av Perro-de-Presa-Mallorquin

Ønsker du å dele dine bilder her så klikk her.

Bilde av Perro-de-Presa-Mallorquin, nr 7649. Bilde av Perro-de-Presa-Mallorquin, nr 7652. Bilde av Perro-de-Presa-Mallorquin, nr 7657. Bilde av Perro-de-Presa-Mallorquin, nr 7656. Bilde av Perro-de-Presa-Mallorquin, nr 7651. Bilde av Perro-de-Presa-Mallorquin, nr 7654. Bilde av Perro-de-Presa-Mallorquin, nr 7658. Bilde av Perro-de-Presa-Mallorquin, nr 7655. Bilde av Perro-de-Presa-Mallorquin, nr 7653. Bilde av Perro-de-Presa-Mallorquin, nr 7659. Bilde av Perro-de-Presa-Mallorquin, nr 7660. Bilde av Perro-de-Presa-Mallorquin, nr 7650. Bilde av Perro-de-Presa-Mallorquin, nr 7648.

Bildene er lagt inn med tillatelse fra eiere. Mener du et bilde ligger her mot lov om opphavsrett ber vi deg kontakte oss snarest med informasjon om hvilke bilde det gjelder. Vi trenger bildenummeret. Dette finner du i teksten når du klikker på bildet. (F.eks. Bilde av Perro-de-Presa-Mallorquin, nr 4384.)
Siden bildene ligger her med tillatelse, kan ikke bildene gjenbrukes andre steder. Det er derfor kopirettigheter på bildene.

Hver hund har sine særegenheter og personlighet. Om du har kjennskap til Perro-de-Presa-Mallorquin kan du derfor ha noen andre erfaringer enn det som kommer frem her. Vi forsøker å beskrive de egenskapene hunden har basert på innspillene vi har fått, og kan kun bli bedre med dine tilbakemeldinger.
Finner du noe som bør endres, så ta kontakt med oss med riktig informasjon og vi skal forsøke å forbedre beskrivelsen.

Les beskrivelser fra andre om rasen:

 Beskrivelse fra Rasehund.no



Mer informasjon om Perro-de-Presa-Mallorquin:

Størrelse:

Stor

Vekt (kg):

Hann: 35 - 38 kg
Tispe: 30 - 34 kg

Høyde (cm):

Hann: 55 - 58 cm
Tispe: 55 - 58 cm

Farge(r):

Tigret, fawn og sort. Mørke toner på brindle hunder, dypere nyanse foretrekkes på fawn, Hvite flekker er tillatt på forpotene, på bryst og på snuten opp til maksimalt 30% av hele pelsen. En svart maske er også tillatt.

Pelslengde:

Kort

Pels:

Grov

Pelsstell:

Lite

Allergi:

Ja

Aktivitet:

Mye